Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δηλώσεις Γεωργούλη-Σούφλα για ΠΑΟΚ

Διαβάστε τι είπαν ο προπονητής της ομάδας μας Θύμιος Γεωργούλης και ο παίκτης Αλέξανδρος Σούφλας στο Εθνικός TV εν όψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα.




Αναλυτικά:

Θύμιος Γεωργούλης

Για την ψυχολογία της ομάδας:
«Άλλη η διοργάνωση του Κυπέλλου άλλο το Πρωτάθλημα. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές η πορεία στο Κύπελλο ήταν πολύ καλή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν και έπαιξαν αρκετά παιδιά στο Κύπελλο. Ήταν και μία καλή πρόβα για κάποιους που δεν είχαν πολλά παιχνίδια για να δούμε που βρισκόμαστε. Αυτό τελείωσε τώρα. Θα κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε ορισμένα προβλήματα τα οποία θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε και θα έλεγα ότι υπάρχει και μια μικρή κακοτυχία στην ομάδα γιατί συμβαίνουν διάφορα περίεργα. Ένα ατύχημα που είχε ο πατέρας του Λύγκου, ένα ατύχημα που είχε επίσης ο πατέρας του Παυλάκη, όλα αυτά έχουν φέρει μία αναστάτωση στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά με τους γονείς των παιδιών και τους εύχομαι να είναι σιδερένιοι.
Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, πιστεύω ότι ο Σούφλας θα το ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε με το αυχενικό του σύνδρομο, ο Βελέτης έχει ένα πρόβλημα θα το δούμε αύριο, από εκεί και πέρα όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και θα πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα στην Κρήτη.»

Για τον Κρουσσώνα:
«Έχει κάνει δύο σημαντικές επιτυχίες εκτός έδρας στον Ηλυσιακό και στον Γιούχτα. Γνωρίζω αρκετούς παίκτες από την ομάδα του. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ταβλαδωράκη, πολύ καλός παίκτης παίζει και αμυντικό χαφ και δεξί μπακ. Επίσης σαν αντίπαλο ξέρω τον Τριανταφύλλου ο οποίος είναι πολύ καλός, είναι πολυτέλεια για την κατηγορία, σκοράρει και με το πόδι και με το κεφάλι, έχει καλά φάουλ. Επίσης υπάρχουν κάποιοι ελπιδοφόροι ακραίοι από ότι ξέρω, ο Σκουτέλης και ειδικά ο Βαρούχας που έχει πολύ καλό αριστερό πόδι. Από εκεί και πέρα κι εμείς έχουμε τους παίκτες, την ομάδα και την ποιότητα που πιστεύω μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα.»

Στους πόσους βαθμούς πιστεύει ότι θα κριθεί η σωτηρία;
«Δεν τα πάω καλά με τα μαθηματικά, αλλά νομίζω ότι εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία.»

Το μήνυμα εν όψει της Κυριακής:
«Για εμάς είναι μόνο το παιχνίδι της Κυριακής και μετά βλέπουμε. Να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.»

Αλέξανδρος Σούφλας
Για την ψυχολογία της ομάδας:
 Η ψυχολογία είναι καλή. Δεν είναι ότι δεν παίξαμε καλά και χάσαμε για να είμαστε πεσμένοι. Το παλέψαμε πολύ το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Όλοι είδανε πως ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Να πήγαινε τουλάχιστον το ματς στην παράταση.
Τώρα το έχουμε αφήσει αυτό πίσω και κοιτάμε τον Κρουσσώνα που είναι την Κυριακή το παιχνίδι και πάμε για τον επόμενο τελικό.»

Για τις καλές του εμφανίσεις στους «Τελικούς» :
«Όλα τα παιδιά δίνουν το παν. Με τα Τρίκαλα όλοι τα δώσανε όλα και γι’ αυτό πήγαμε έτσι καλά όπως πιστεύω ότι πήγαμε. Τώρα από εκεί και πέρα εγώ όπως παίζω στα άλλα παιχνίδια παίζω και στους τελικούς. Ίσως να υπάρχει ένα μικρό κίνητρο που υποσυνείδητα δεν το καταλαβαίνουμε πάρα πάνω. Ότι δίνω στα άλλα παιχνίδια δίνω και στους τελικούς.»

Η αδικία κατά της ομάδας πεισμώνει την ομάδα ακόμα περισσότερο;
«Μας πεισμώνει απλά δεν θέλουμε να περάσει αυτό, ότι μας αδίκησε η διαιτησία. Πρέπει να κερδίζουμε ακόμα και τον διαιτητή. Πάμε να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε το παιχνίδι ότι και να γίνει.»


«Το μήνυμα όλων μας είναι ότι δουλεύουμε όλοι για να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε το παιχνίδι. Για να ηρεμήσουμε. Είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα με τον Ηλυσιακό. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω για να πετύχουμε την σωτηρία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.» 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment