Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ-ΓΕΡΟΛΥΜΟΥ(Video)

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας κ Θύμιου Γεωργούλη και του ποδοσφαιριστή Νάσου Γερόλυμου εν όψει του ματς με τη Γλυφάδα










ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: ίγο πριν τον αγώνα με την Γλυφάδα ο κόουτς Γεωργούλης μίλησε στην κάμερα του Εθνικός TV για τον τρίτο επερχόμενο τελικό, την κατάσταση της ομάδας με δύο απουσίες αλλά και ισάριθμες νέες προσθήκες στην αποστολή, για το πως πρέπει να σταθεί η ομάδα μετά το σημαντικό διπλό της Γλυφάδας στην Κρήτη καθώς και τι σημαίνει για την ομάδα το δύο στα δύο με Ατρόμητο Πειραια και Νέα Ιωνία.
Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε. 
Μετά τους δύο «τελικούς» έρχεται ο αγώνας με την Γλυφάδα. Είναι ο «τρίτος τελικός»;
Μέχρι τον επόμενο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλα θέλουν προσοχή, όλα θέλουν να είμαστε διαθέσιμοι, με ενέργεια και καλή διάθεση Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, έχουν δουλέψει καλά τον τελευταίο καιρό. Απέναντι μας έρχεται μια ομάδα με καλή ψυχολογία με την νίκη που έκανε στην Κρήτη. Έχει κάποιους έμπειρους παίχτες, έχει κάποιους μικρούς, εξελίξημους, καλούς και ενδεικτικά θα έλεγα ότι υπάρχει ο Μπούμπας που έχει εμπειρία σε αυτά τα πρωταθλήματα. Επίσης υπάρχει ο Κούρτι που έπαιζε στην Football League και τον Φωστήρα πέρσι.  Ο Καραγιάννης που είναι μικρός αλλά πολύ καλός. Είναι μία ομάδα μήξη νέων και παλιών παικτών και θέλη προσοχή. Έχει έναν έμπειρο προπονητή, θέλουν κι αυτοί να πάρουν τη νίκη για να εποφεληθούν από το διπλό της Κρήτης. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή για να μπορέσουμε να είμαστε πιο άνετοι στην συνέχεια.
Για την κατάσταση της ομάδας και τις δύο απουσίες Μάναλη-Λύγκου:
Εκτός από τις απουσίες έρχονται για πρώτη φορά στην ομάδα ο Γούλας με τον Υφαντή. Σημαντικές προσθήκες στην ομάδα μας στην μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου. Υπάρχουν παίκτες που δουλεύουν και δεν έχουν πάρει ακόμα ευκαιρία. Γενικά η ομάδα έχει ένα ικανοποιητικό αριθμό παικτών που μπορούν να σταθούν και να παίξουν στην πρώτη ομάδα.
Θα είναι πιο δύσκολο το μας μετά της νίκη της Γλυφάδας από τον Κρουσσώνα;
Αυτά είναι όλα σχετικά. Από τη μία κέρδισε από την άλλη θα έχει άγχος ώστε να αξιοποιήσει το διπλό στον Κρουσσώνα. Το καλό είναι ότι θα πάμε υποψιασμένοι και δεν θα πάμε χαλαροί ή σε όποια άλλη κατάσταση που μπορούσε να υπάρχει.
Το 2 στα 2 τις σημαίνει για την ομάδα:
Καλή ψυχολογία πιστεύω. Να το διαχειριστούμε σωστα. Όπως είπα και πριν τον αγώνα με τη Ν. Ιωνία ότι πρέπει να διαχειριστούμε τη νίκη επι του Ατρομήτου Πειραιά. Πάνω από όλα εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε.









ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ:Ο Νάσος Γερόλυμος αποτελεί μια εξαιρετική λύση στα χέρια του κόουτς Γεωργούλη και αυτό βγαίνει μέσα από το γήπεδο που ο «μικρός» δίνει πολλές μάχες και σε πολλές από αυτές βγαίνει νικητής. Ο νεαρός μπακ της ομάδας μας μίλησε στο Εθνικός ΤV για τον αγώνα με την Γλυφάδα και το κλίμα της ομάδας. 
Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:
Μετά το «2 στα 2» η ομάδα πάει για ένα ακόμα τελικό, μέχρι τον επόμενο:
Έτσι είναι. Έχουμε κάνει δύο συνεχόμενες νίκες οι οποίες μας έχουν τονώσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Τις χρειαζόμασταν αυτές τις νίκες, προσπαθήσαμε για να τις αποκτήσουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι της Κυριακή, το οποίο είναι κι αυτό εξίσου σημαντικό και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο παρά την νίκη σε αυτό και τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Δύσκολο ματς με μια ομάδα που παλεύει κι αυτή με τη σωτηρία της:
Έτσι είναι. Είναι μια καλή ομάδα, έκανε και μια νίκη έξω στην Κρήτη, δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση. Κοιτάμε να είμαστε σοβαροί όπως στα προηγούμενα παιχνίδι έτσι και τώρα. Για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς.
Όπως και πέρσι σε αυτό το χρονικό σημείο ανέβασες την απόδοση σου:
Εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τα παιχνίδια.
Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό;
Το έχω πει και από πέρσι ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Είμαστε μια οικογένεια τα τεέυταία δύο χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα. Αυτό που ζω μέσα είναι πρωτόγνωρο και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο ότι είμαστε μια οικογένεια.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment