Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δηλώσεις Γεωργούλη -Λύγκου

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Ιωνία ο προπονητής μας Θύμιος Γεωργούλης και ο σκόρερ Μανώλης Λύγκος.

Γεωργούλης: «Αυτή η  νίκη είναι των παιδιών. Κάνανε αυτά που δουλέψαμε στην προπόνηση   και στο πρώτο ημίχρονο  δημιουργήσαμε πολλές φάσεις . Αυτό που επίσης θέλω να επισημάνω είναι ότι  παρά τις ευκαιρίες που χάσαμε τα παιδιά  δεν αγχώθηκαν και είχαν καθαρό μυαλό για να σκοράρουν . Σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε  μία απόλυτα ποιοτική ομάδα. Έχουμε  ακόμα δρόμο για να πετύχουμε το στόχο μας και συνεχίζουμε τη δουλειά μας.

Λύγκος: «Αυτό το γκολ και η νίκη είναι αφιερωμένη στον Κώστα τον Κατσούλη.  Ενιωσα ότι όφειλα να του αφιερώσω αυτό το γκολ .Σίγουρα από εκεί πάνω που βρίσκεται θα χάρηκε και εκείνος», ήταν τα πρώτα λόγια του αρχηγού.
«Απο κει και πέρα είναι μία νίκη σημαντική βαθμολογίας και ψυχολογίας. Ηταν η πρώτη φορά που κάναμε δύο σερί νίκες, αλλά δεν μένουμε εκεί . Υπάρχουν ακόμα ματς-τελικοί για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι γιατί νομίζω ότι είδατε πως παίξαμε καλά ,βγάλαμε καλό πρόσωπο και σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι. Απο αύριο όμως θέλει και πάλι δουλειά .Χαμηλά το κεφάλι και με τον κόσμο μαζί μας θα πάμε ακόμα καλύτερα..»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment