Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Λευκή" ισοπαλία στη Γλυφάδα

Σε ένα ματς στο οποίο ο Εθνικός ήταν καλύτερος, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των  22 ποδοσφαιριστών απέναντι στη Γλυφάδα.






Ο κόουτς  Γεωργούλης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Βουτσινά ενώ δεξιά προς αριστερά  βρέθηκαν οι Χαλκιάς,Κουκούλης,Μακρής και Γερόλυμος. Βελέτης  Σούφλας τα αμυντικά χαφ και μπροστά ο Δωροβίνης. Ο Παυλάκης  βρέθηκε αριστερά, ο Υφαντής δεξιά και μοναδικός προωθημένος ο Σταφσουλάι.
Απο την άλλη πλευρά , ο  Τσίρκοβιτς ξεκίνησε με τους:
Θωμάς,Καραγιαννης,Σινανι(80 Σκουρλής),Παικοπουλος,Ιλιεφ, Μπούμπας,Παναγοπουλος(60 Αραμπατζής),Πετρόφ,Μητρου(9 Τσιτοφώτης),Μανας,Κόντι
Ο Εθνικός είχε την κυκλοφορία της μπάλας ήταν καλύτερος από την Γλυφάδα  έχασε την πρώτη  καλή ευκαιρία  με την κεφαλιά του Σούφλα μέσα από την περιοχή  στο 1ο λεπτό με τον Θωμά να αποκρούει πάνω στη γραμμή την μπάλα . Η ατυχία χτύπησε τους γηπεδούχους  όταν ο Μήτρου έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 9.
Απο κει και πέρα το ματς είχε γρήγορο ρυθμό, με τον Εθνικό να είναι καλύτερος και να απειλεί κυρίως με στημένες φάσεις  και δύο καλές κεφαλιές του  Κουκούλη που δεν βρήκαν στόχο.
Στην επανάληψη, ο Εθνικός   συνέχισε να έχει κατοχή μπάλας ,ωστόσο η καλύτερη ευκαιρία καταγράφηκε  στο 64, με τον Σούφλα να κάνει το σουτ και τον Θωμά  να αποκρούει εξ’επαφής.
Οι αλλαγές του Εθνικού :
Στο 80, ο Μπιλίτσης πήρε τη θέση του Σταφσουλάι
Στο 87, ο Παυλόπουλος πήρε τη θέση του Υφαντή.
Στο 89, ο Σαμιώτης πήρε τη θέση του Παυλάκη

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment