Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ-ΜΑΝΑΛΗ ΓΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ

Θύμιος Γεωργούλης και Γιώργος Μάναλης μίλησαν στην κάμερα του Εθνικός TV  στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για τον αυριανό ημιτελικό με την Κηφισιά (14:45, Ζηρίνειο).


Αναλυτικά οι δηλώσεις τους
Γεωργούλης:
«Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, εκεί που έφτασε πλέον, στην τετράδα, όπως ενδιαφέρει και την Κηφισιά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μικρή ανανέωση στην ομάδα για να μπορέσουμε να βγάλουμε και τα δύο παιχνίδι με επιτυχία. Και το παιχνίδι της Τετάρτης και το παιχνίδι της Κυριακής που είναι με τον Κυανούς Αστέρα Βάρης και είναι ένα παιχνίδι κομβικό για εμάς. Κρίσιμο βαθμολογικά.  Οπότε δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε μόνο το Κύπελλο και να αφήσουμε το Πρωτάθλημα. Θα πρέπει να σκεφτούμε και τα δύο παιχνίδια. Με αυτήν την άποψη λοιπόν προσαρμοζόμαστε και θα κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές στο σχήμα της εντεκάδας ώστε να μπορέσουμε να είμαστε και πιο φρέσκοι και πιο ανταγωνιστικοί.» είπε αρχικά ο κόουτς της ομάδας μας και συνέχισε μιλώντας για την προετοιμασία:
«Έχουμε κάποια προβλήματα απόρια κάποιον προπονήσεων που κάνουμε στο πλαστικό το οποίο πάντα έχει τους κινδύνους, ειδικά για παίκτες που έχουν έρθει από άλλες κατηγορίες όπως είναι ο Υφαντής, ο Δωροβίνης, ο Κουκούλης έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών. Προσπαθούμε να τους ξεκουράσουμε, να τους φρεσκάρουμε. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, έχουν δουλέψει καλά τον τελευταίο καιρό και περιμένω και τα αποτελέσματα αυτά να βγουν στο γήπεδο.»
Για την διακοπή και αν θα βοηθήσει την ομάδα για την συνέχεια:
«Νομίζω ότι έγιναν κάποιες καλές προπονήσεις, ξεκουράστηκε λίγο η ομάδα αλλά δυστυχώς πάλι μετά έχουμε Τετάρτη-Κυριακή και την επόμενη Κυριακή έχουμε πάλι κρίσιμο παιχνίδι στην Κρήτη με τον πρωτοπόρο Κισσαμικό. Οπότε είναι και καλό και κακό.»
Για τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου:
«Θεωρώ ότι και ο Κουκούλης έχει βοηθήσει μέχρι τώρα με τα παιχνίδια του, είναι ο πρώτος που ήρθε στην ομάδα και ο Δωροβίνης έχει βοηθήσει ερχόμενος μετά. Ο Υφαντής έκανε ντεμπούτο την Κυριακή, βοήθησε και ο Μπιλίτσης έκανε έστω και για λίγο στο  ντεμπούτο με την Γλυφάδα. Περιμένω και από τους υπόλοιπους βοήθεια αλλά περιμένω και από τα παιδιά που ήταν στην ομάδα και είναι αξιόλογοι παίκτες.»
Μάναλης:
Για την Κηφισιά και την συνέχεια του πρωταθλήματος
«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε και στο πρωτάθλημα εκεί. Πάμε για το καλύτερο φυσικά εδώ που φτάσαμε στόχος μας είναι να περάσουμε στον τελικό και μετά να κατακτήσουμε το Κύπελλο αν μπορούμε. Πιστεύω ότι μπορούμε αλλά να είμαστε και τυχεροί γιατί δεν είναι μόνο ικανότητα είναι και  η τύχη σε νοκ άουτ παιχνίδια.
Τώρα αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχουμε παιχνίδι και θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε κιόλας ούτως ώστε να είμαστε πανέτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι και φυσικά όχι μόνο στο Κύπελλο. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια τώρα θα έχουμε και την Βάρη εδώ. Η ομάδα έχει ανέβει και ψυχολογικά, έχουμε κάνει κάποιες νίκες και έχουμε ανέβει και βαθμολογικά και είμαστε σίγουροι πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.
Βλέπουμε ότι ο όμιλος είναι πολύ κοντά σε αποστάσεις. Εμείς κάναμε δύο νίκες και ανεβήκαμε τέσσερις θέσεις. Το ξέρουμε και εμείς οι ίδιοι ότι πρέπει τώρα να νικήσουμε τη Βάρη ουτως ώστε να πάρουμε και άλλη μεγάλη ανάσα, να ανέβουμε κι άλλο βαθμολογικά, να είμαστε πιο ήρεμοι, να μπορέσουμε να δουλέψουμε χωρίς τόσο άγχος.
Βέβαια η πίεση πάντα υπάρχει αλλά όταν είσαι και πιο ψηλά βαθμολογικά έχεις και περισσότερη αυτοπεποίθηση σαν ομάδα και πίστη στους εαυτούς μας να καταφέρουμε ακόμα καλύτερα πράγματα. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια, είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά είμαστε όλοι έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα.»
Για τους παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη:
«Νομίζω ότι φαίνεται και στο γήπεδο και όχι μόνο στα λόγια. Έχουμε δέσει πάρα πολύ. Πίσω ο Σάκης (Κουκούλης) αλλά και στην μέση ο «Δώρο» (Δωροβίνης) είναι πολύ μεγάλης αξίας, έχουν εμπειρία γι΄ αυτή την κατηγορία και φαίνεται και στο γήπεδο πόσο πολύ μας βοηθάνε, μας δίνουν ηρεμία στο παιχνίδι, σίγουρη μπάλα και έχουμε δυναμώσει πάρα πολύ.»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment