Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Γεωργούλης: "Βελτίωση και δουλειά"(Video)

Το ντεμπούτο του Θύμιου Γεωργούλη  στον πάγκο του  Εθνικού θα γίνει στο Πειραϊκό ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του Ιωνικού.

Ο έμπειρος κόουτς μίλησε στην κάμερα του Εθνικός tv για τις πρώτες του εντυπώσεις με τα "κυανόλευκα, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα προσπαθήσει  να κάνει το καλύτερο που μπορεί απέναντι στον αντίπαλο.  Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Το παιχνίδι της Κυριακής θα έλεγα έχει ένα άρωμα από την Α’ Εθνική, την παλιά. Είναι δύο ομάδες ιστορικές με θητεία στην Α’ Εθνική, με καλή πορεία. Έχουμε ένα παιχνίδι που θυμίζει τα παλιά ντέρμπι της Α’ Εθνικής. Σαφώς και σεβόμαστε και υπολογίζουμε τον αντίπαλο αλλά στόχος μας είναι, ξεκινόντας από την Κυριακή, να πάρουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της περιόδου και να κάνουμε και μία αξιολόγηση του ρόστερ. Πιστεύω ότι έχει κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές ο Ιωνικός, που έχουν θητεύσει στην Α’ Εθνική όπως είναι ο παλιός παίχτης της ΑΕΚ ο Κυριακίδης, αξιόλογος χαφ, έχει στην επίθεση τον Μιχελή ο οποίος και αυτό έχει περάσει από πολλές ομάδες από την Β’ Εθνική, έχει παίχτες νέους, αξιόλογους οι οποίοι θέλουν να προχωρήσουν, να πάνε μπροστά άρα λοιπόν είναι μια ομάδα η οποία θέλει προσοχή αλλά και εμείς από την πλευρά μας είμαστε μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες, έχουμε καλό υλικό, έχουμε στόχους και θεωρώ ότι έχουμε αρκετή τύχη σε αυτό το παιχνίδι.»

Για την ετοιμότητα της ομάδας:
«Πιστεύω πως οι ποδοσφαιριστές έχουνε κάνει σχεδόν έναν γύρο, έχουν παίξει παιχνίδια, έτοιμοι είναι, απλά θα προσπαθήσουμε να τους βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.»

Υπάρχουν προβλήματα;
«Η τιμωρία του Σαμιώτη. Τώρα την τελευταία στιγμή είχαμε μια ίωση που ταλαιπωρεί τους δύο επιθετικούς μας, τον Λαζανά και τον Λύγκο, δεν έχουν χάσει πολλές προπονήσεις μόνο σήμερα έλειψαν. Θα δούμε μέχρι την Κυριακή τι μέλη γενέσθαι, αν θα ‘ναι καλά, αν θα μπορούν να  έχουν συμμετοχή. Και ο τραυματισμός του Σούφλα, θα επανέλθει μετά από 15 έως 20 μέρες πιστεύω έχει μια θλάση.»

 Η δυναμική της ομάδας είναι αυτή που θέλει;
«Δεν θέλω να πω τίποτα πάνω σ’ αυτό, απλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την ομάδα. Ο κάθε προπονητής προσπαθεί να βελτιώσει την ομάδα του. Περισσότερα συμπεράσματα θα βγάλουμε μετά από κάποια παιχνίδια.»

Να περιμένουμε κάποιες ενισχύσεις, κάποιες αποχωρήσεις;

«Προσπαθούμε να δούμε κάποιες περιπτώσεις παιχτών, θα έλεγα με κάποια εμπειρία αλλά και με κάποιον παρόν και μέλλον, όχι μόνο το παρελθόν. Είναι δύσκολη η αξιολόγηση τον Ιανουαρίο. Θέλουμε ετοιμοπόλεμους παίχτες, δεν θέλουμε παίχτες που να έχουν αποχή από τα γήπεδα και ταυτόχρονα δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε και κάποιους μικρούς που έχουμε στην ομάδα αλλά από την άλλη το ποδόσφαιρο είναι σκληρό άθλημα και πρέπει ο καθένας να δίνει εξετάσεις κάθε μέρα.»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment