Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ηττα στο τέλος απο τον Ιωνικό

Αδικη ήττα για την ομάδα μας από τον Ιωνικό με 2-1, χάρις στο γκολ του Κρητικού στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Αδικαιολόγητος ο έξτρα χρόνος απο τον ρέφερι  Δραγάτη που φόρτωσε με κάρτες τους παίκτες της ομάδας μας. 


Ο Θύμιος Γεωργούλης κάνει πρεμιέρα στον πάγκο του Εθνικού  και δεν θα έχει στη διάθεση του  εκτός από τον  τιμωρημένο Σαμιώτη, τον Σούφλα που είναι τραυματίας και τον Πολυχρονίδη που είχε υψηλό πυρετό  και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός ,ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Ξενιτόπουλο του οποίου το μάτι πρήστηκε (επιπεφυκίτιδα) αλλά θα είναι στον πάγκο.

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή μας πατώντας εδώ
Δείτε το αφιέρωμα του Εθνικός tv στον Εθνικάρα Γιάννη Μαντζουράνη πατώντας εδώ

Η 11αδα μας αποτελείται απο τους εξής:    Κάτω απο τα δοκάρια ο Βουτσινάς και απο δεξιάς προς αριστερά οι Γκορόγιας,Μπένα,Μακρής και  Χαλκιάς. Αμυντικά χαφ Βελέτης ,Σάμιος και μπροστά τους ο Λύγκος,Σταφσουλάι ,δεξιά,Παυλάκης αριστερά και  μπροστά ο Λαζανάς.
O Iωνικός που έχει και αυτός νέο προπονητή(Σταύρο Ηλιόπουλο) έχει ξεκινήσει με τους: Αδαμόπουλο,Κουσουρή,Αλεξανδρόπουλο,Παντελίδη,Κυριακίδη,Κρητικό,Σιμιτζή,Λοιζίδη,Σκαφτούρο , Μιχελή,Γιακούμπι

Ο Ιωνικός απείλησε στο 5ο λεπτό με το σουτ του Σκαφτούρου να κοντράρεται από τον Χαλκιά και στην εξέλιξη της φάσης, ο Αλεξάνδροπουλος έβγαλε σέντρα αλλά ο Λοιζίδης με την κεφαλιά που έκανε έφυγε άουτ.
Στο 6ο λεπτό ο Παυλάκης έκανε εξαιρετική κίνηση απο  αριστερά ο Κρητικός τον ανέτρψε και πέναλτι για τον Εθνικό. Ο Λαζανάς ήταν εύστοχος απο τα 11 βήματα για το 0-1.
5 λεπτά αργότερα, ο Παυλάκης έκανε ωραία κίνηση απο δεξιά ,έβγαλε  για τον Σάμιο που έκανε κακό τελείωμα και η μπάλα έφτασε στον Αδαμόπουλο.
O Iωνικός στο πρώτο 20 λεπτο είχε κατοχή μπάλας  με τον Κυριακίδη σε ρόλο οργανωτή με κάθετες μπαλιές να ψάχνει Σκαφτούρο και Λοιζίδη ,την ώρα που ο Εθνικός έδινε χώρο για να βγεί σε γρήγορες αντεπιθέσεις με τους γρήγορους Παυλάκη που πήγε μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεξια και τον Σταφσουλάι αριστερά..
Σε μία απο τις αντεπιθέσεις αυτές στο 25, ο Στασφσουλάι έβγαλε μπαλιά για τον Λύγκο που στο τετ α τετ νικήθηκε απο τον Αδαμόπουλο.
6 λεπτά αργότερα, ο Ιωνικός απώλεσε τεράστια ευκαιρία με τον Μιχελή να κάνει ωραίο τεχνικό σουτ η μπάλα χρύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σκαφτούρος έκανε κεφαλιά που βρήκε σε ετοιμότητα τον Βουτσινά..
  Σπουδαία ευκαιρία έχασε ο Ιωνικός στο 36  με την κεφαλιά του Σκαφτούρου να φεύγει άουτ,ενώ στο 37, το σουτ του Σάμιου έφυγε λίγο άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι του Αδαμόπουλου.
Πρώτη κάρτα για τον Εθνικό στον Σταφσουλάι.
Ο Παντελίδης έριξε κάτω τον Λαζανά αλλά  ο ρέφερι έδωσε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Εθνικού.
Στο 45, ο Μακρής σε κακή συνενόηση με τον Βουτσινά έδιωξε σε κόρνερ απο σέντρα του Αλεξανδρόπουλου  και στην εξέλιξη της φάσης ο Γκορόγιας έκανε μία τρελή κούρσα απο δεξιά και τελείωσε με σουτ  που πέρασε άουτ την ώρα που ο Βελέτης περίμενε μόνος του.

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα μας να προηγείται με 1-0.
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
Αλλαγή για τον Ιωνικό, ο Κοντογουλίδης μπήκε στο παιχνίδι στην θέση του Σιμιτζή.
Πέντε λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ιωνικός ισοφάρισε με γύρισμα -ψηλοκρεμαστό του Σκαφτούρου  για το 1-1..
Κεφαλιά του Γιακούμπι στο 54' λίγο έξω από τα δοκάρια του Βουτσινά.
 Κίτρινη στον Παυλάκη.
Ευκαιρία για τον Ιωνικό με τον Γιακούμπι στο 63 να κάνει σουτ ο Βουτσινάς έδιωξε στη γωνία του.
Αλλαγή στο 66 με τον Λύγκο στη θέση του Λεωνιδόπουλου.
Άλλη μία ευκαιρία για τον Ιωνικό με τον Μιχελή να κάνει το σουτ, τον Βουτσινά να διώχνει με τα πόδια η μπάλα πήγε στον Σκαφτούρο που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στον Βουτσινά.
Eξυπνη μπαλιά του Λεωνιδόπουλου για τον Λαζανά αλλά πρόλαβε ο Αδαμόπουλος
Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας, ο Γερόλυμος παίρνει την θέση του Σταφσουλάι.
Στο 85' ο Θύμιος Γεωργούλης ολοκληρώνει τις αλλαγές του με τον Μάναλη να παίρνει την θέση του Λαζανά.
Μεγάλη ευκαιρία χάνεται για τον Εθνικό αφού  οι Σάμιος, Λεωνιδόπουλος και Χαλκιάς δεν εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των γηπεδούχων στέλνοντας την μπάλα άουτ έπειτα από φάση διαρκείας.
Στο 90' ο Λεωνίδοπουλος έβγαλε πολύ ωραία μπροστά τον Μάναλη, εκείνος γύρισε την μπάλα αλλά οι αμυντικοι του Ιωνικού έδιωξαν.
Στο 90+1' φάουλ του Κυριακίδη διώχνει ο Χαλκιάς σε πλάγιο.
Κόρνερ για τον Ιωνικό στο 90+5' η σέντρα του Τσακίρη βρήκε τον Κρητικό που κάνει το 2-1 με πλασέ.
Δεύτερη κίτρινη στον σκόρερ των γηπεδούχων για τον πανηγυρισμό του.
Ο διαιτητής Δραγάτης σφυρίζει την λήξη, η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Ιωνικό με 2-1. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment