Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Γεωργούλης: «Να είμαστε προσγειωμένοι»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παιχτών του εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας μας Θύμιος Γεωργούλης μετά την πρόκριση που ήρθε με ανατροπή κόντρα στην Δόξα Ν.Μανωλάδας. Παράλληλα μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηρόδοτο, για τον κόσμο στις εξέδρες του Μοσχάτου και τη νέα μεταγραφή του Εθνικού, τον Σάκη Κουκούλη. 



Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας:

Για την νίκη-πρόκριση με ανατροπή:
Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες γιατί παλέψανε και στα 95’ λεπτά. Παρότι βρεθήκανε πίσω στο σκορ, προσπαθήσανε και ορθόδοξα και με δημιουργία παιχνιδιού και πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά και κυρίως με παίχτες οι οποίοι δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και θεωρώ ότι έχουν όλα τα στοιχεία για να χτυπήσουν την πόρτα της ενδεκάδας. Επιπλέον να υπάρχει και ένας συναγωνισμός, να μην θεωρεί κανένας την θέση του δεδομένη. Τώρα θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη γιατί έχουμε την Κυριακή ένα δύσκολο παιχνίδι με όλη αυτή την ιστορία που έγινε από τον πρώτο γύρο. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, να κάνουμε καλή ζωή και να αφοσιωθούμε  σε αυτό το παιχνίδι.

Για το αν είναι κομβικό το ματς με τον Ηρόδοτο:
Είναι. Πιστεύω ότι η κατηγορία θα τελειώσει τελευταία αγωνιστική αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, να παίρνουμε νίκες και να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι σήμερα ο κόσμος του Εθνικού ευχαριστήθηκε και από το παιχνίδι γιατί είχε αυτή την ανατροπή αλλά και γενικά την απόδοση των παιχτών, γιατί πιστεύω ότι είχαν διάθεση και θέληση.

Για το γεμάτο γήπεδο:
Πάντα ο Εθνικός έχει κόσμο. Πάντα είναι διψασμένοι οι φίλαθλοι του Εθνικού. Πιστεύω ότι βρεθήκαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία δεν έχει την Κυριακή παιχνίδι, ήρθε με όλα τα βασικά στελέχη, προηγήθηκε στο σκορ. Τελειώνοντας θα ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα της Μανωλάδας.

Για την άφιξη του Σάκη Κουκούλη:

Όλοι οι παίχτες εξετάζονται στο γήπεδο! Σίγουρα έχει κάποιες εμπειρίες. Τον πήραμε γιατί έρχεται από κάποια πρωτάθλημα, που ήταν πέρσι στην Β’ Εθνική, εκτιμήσαμε και κάπου τον χαρακτήρα του. Θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα που να είναι και οικογένεια. Αυτά τα στοιχεία τα προσέχουμε. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Θα βοηθήσει και τους νεαρούς στόπερ που έχουμε στην ομάδα, οι οποίοι, σημειώνω, ότι είναι πάρα πολύ καλοί απλά θέλουμε μια βοήθεια και μία επιπλέον λύση. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment