Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Αγγελόπουλος: "Ζητούμε σεβασμό"

Τον έντονο προβληματισμό του για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ιωνικό εξέφρασε με δηλώσεις του στο ΑΡΤ ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Αλέξης Αγγελόπουλος τόνίζοντας ότι η ομάδα απαιτεί τον σεβασμό.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας μας:
Καλή χρονιά σε όλους.Στα αγωνιστικά ενώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και  πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι πλασματικό ,άσχετα αν τα παιδιά του Ιωνικού  έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια  και θυμόντουσαν καλύτερα από εμάς ότι το ποδόσφαιρο διαρκεί 90+ λεπτά και όχι 89,  και τους δίνω συγχαρητήρια  για αυτό και μακάρι να έχουν πορεία Πρωταθλητισμού από εδώ και πέρα, είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος για δεύτερη φορά  από τη διαιτησία συγκεκριμένου  τρίου  αλλά ακόμα και της παρατηρήτριας  που είναι ίδιοι  μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό όπου χάσαμε  από ένα πέναλτι  που γελάγαμε και είπαμε ότι ήταν μία κακιά στιγμή  σήμερα είδαμε μία διαιτησία που μας πήγε 90-10.
Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική διαιτησία ,παρόλα αυτά θα κάνουμε καταγγελία στην ΚΕΔ  τονίζοντας επίσημα ότι τον  συγκεκριμένο διαιτητή δεν τον θέλουμε στα παιχνίδια τα δικά μας.  Ο Εθνικός είναι μία μεγάλη ομάδα  και της αρμόζει σεβασμός .Ας χάσουμε 5-0  αν δεν είμαστε καλοί Σήμερα είδαμε θέατρο.
Το θέμα δεν είναι αν βγάλεις 13 κάρτες ,αλλά πως  τις βγάζεις ,γιατί τις βγάζεις  και  πως πας σε ένα παιχνίδι. 
Οταν δίνεις  ένα κανονικό πέναλτι στο 5ο λεπτό δεν πάς να το ισιώσεις. Αυτά είναι Ελληνικά δεδομένα , δεν ξέρω πως το σκεφτόμαστε. 
Και εμείς όμως είχαμε τις ευκαιρίες να το τελειώσουμε το ματς  και δεν προσπαθώ να μεταθέσω τις ευθύνες αλλού ,αλλά από την άλλη πλευρά, το ποδόσφαιρο είναι να κάνουμε την πλάκα μας , να περνάμε τις Κυριακές μας ,χαλάμε χρόνο και χρήματα για αυτό ,αν δεν μας θέλουν στο ποδόσφαιρο να μας το πούνε. Αλλά και ο κάθε διαιτητής θα πρέπει να σέβεται τον κόπο αυτών των ανθρώπων. 

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment