Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Βραδιά ενημέρωσης για τη σωστή διατροφή

Σε μία πολύ όμορφη  εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Εθνικού, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Herbalife  ενημέρωση για τη σωστή διατροφή  των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας.
 



Το παρών έδωσαν αρκετοί γονείς από όλα τα κυανόλευκα τμήματα που απαρτίζουν  τις ακαδημίες μας οι οποίοι ενημερώθηκαν για την σωστή διατροφή που πρέπει να έχουν οι  νεαροί αθλητές αλλά και γενικά για τον τρόπο ζωής  τους.
 






Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον  χαιρετισμό του υπευθύνου των Ακαδημιών κ.Αντώνη Γρηγοριάδη ο οποίος εξήγησε ότι οι "Κυανόλευκες" Ακαδημίες μπαίνουν σε ένα απόλυτα υψηλό επίπεδο τονίζοντας ότι αυτόν τον ενάμιση χρόνο που έχει ξεκινήσει η δουλειά έχουν γίνει πολλά και σπουδαία πράγματα. Παράλληλα, εξήγησε το πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρίας με τα τμήματα υποδομής.
 Από τη πλευρά του ο κ.Τριαντάφυλλος Παπαβασιλείου ,ανεξάρτητος συνεργάτης  της Herbalife και ειδικός σύμβουλος ευεξίας και διατροφής έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους παρευρισκόμενους γονείς για τη διατροφή των παιδιών-αθλητών αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες συμβουλές. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment