Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Με αλλαγές στην Ραφήνα

Η  νίκη με τον Κρουσσώνα, αλλά κυρίως η εμφάνιση, ήταν τα γεγονότα που επέφεραν  χαμόγελα στην ομάδα μας εν όψει της συνέχειας.  Καιρός για ξεκούραση δεν υπάρχει  μιας και το ενδιαφέρον στρέφεται στο ματς Κυπέλλου με την Τριγλία στη Ραφήνα.


  Οπως έχουν πεί πολλές φορές στον Πειραιά, πρώτος στόχος είναι το Πρωτάθλημα ,αλλά η φανέλα και η ιστορία της ομάδας επιβάλλει παντού και πάντα ο Εθνικός να παίζει για τη νίκη. Και π΄σο μάλλον τώρα που έχουμε φτάσει στα ...ημιτελικά του 4ου Ομίλου με Ιεράπετρα και Νέα Ιωνία να αποτελούν τις δύο μάδες που αφήσαμε εκτός συνέχειας.
   Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα κάτι που έχει κάνει και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του θεσμού,  ωστόσο όπως έχει τονίσει πολλάκις ο έμπειρος τεχνικός όλοι θα πάρουν ευκαιρίες για να αποδείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Και μην ξεχνάμε ότι στα τελευταία ματς αυτό έχει επιβεβαιωθεί.
  Προβλήματα πλήν του στρατευμένου Φέτση δεν υπάρχουν και η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία της για το εν λόγω ματς που θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment