Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Κάρφωσε" με κεφαλιά Σούφλα την πρόκριση

Tην πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ Εθνικής πέτυχε η ομάδα μας που επικράτησε με 0-1  της Τριγλίας Ραφήνας χάρις σε γκολ του Σούφλα με κεφαλιά -δυναμίτη στο 105 της παράτασης .


Ο Εθνικός ήταν καλύτερος απο την γηπεδούχο έχασε ευκαιρίες για να "τελειώσει" απο νωρίς την πρόκριση αλλά τελικά ο Σούφλας με κεφαλιά κατάφερε με την κεφαλιά του να χαρίσει την πρόκριση στην τελική φάση του 4ο υ ομίλου.

Nτούσης,Χαλκιάς,Γερόλυμος,Μακρής,Σαμιώτης,Παπανικόλας, Μάναλης,Βελέτης ,Λύγκος,Λεωνιδόπουλος,Σταφσουλάι.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τους εξής11: Παππάς,Λαζουρας,Μειμάρογλου,Στάμπελος,Ντουλερέ,Λάσκαρης,Κολοκοτρώνης,Λαστατζής,Κότσι, Χρυσάφης,Μέλβιν


Το ματς
Το  πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες αρκετά επηρεασμένες και χωρίς τη διάθεση ρίσκου με την ομάδα μας να "πατάει καλύτερα στον  αγωνιστικό χώρο.
Στο 25, ο Σταφσουλάι έκανε ωραία ατομική ενέργεια ,κινούμενος απο τα αριστερά, άδειασε τους αμυντικούς αλλά το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο.
Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση με τον Εθνικό να αφήνει χώρους  στην γηπεδούχο με σκοπό να βγεί γρήγορα στις αντεπιθέσεις.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κότσι απείλησε χωρίς αποτέλεσμα το Ντούση ,ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Γερόλυμος προσπάθησε να "κρεμάσει" με απευθείας φάουλ απο δεξιά τον Παππά
αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απο τα δοκάρια.
Στο 54, ο Γερόλυμος δοκίμασε την  τύχη του εκ νέου με φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παππά.
Στο 61, ο Γερόλυμος έβγαλε σέντρα για το κεφάλι του Μάναλη που δεν βρήκε τη μπάλα όπως ήθελε και η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 71, ο Μάντζης συνέκλινε προς το κέντρο έκανε το σούτ ,αλλά ο Ντούσης αν και ήταν λίγο έξω απο τη θέση του έδιωξε σε κόρνερ ,ενώ στην εξέλιξη της φάσης ,ο Σκαφίδας πήδηξε πιο ψηλά απο όλους έκανε κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
4 λεπτά αργότερα απο φάουλ που εκτελέστηκε για τους γηπεδούχους, ο Σκαφίδας έκανε γυριστή κεφαλιά που έφυγε άουτ.
 Στην παράταση ,η Τριγλία απείλησε στο 95 σε δύο χρόνους με τον Κότσι ,αλλά ο Ντούσης  σε δύο περιπτώσεις ήταν εξαιρετικός κρατώντας το μηδέν.
Σχεδόν αμέσως ο Γερόλυμος έβγαλε σέντρα απο αριστερά αλλά η κεφαλιά του Παυλάκη ήταν  αδύναμη και  δεν  ανησύχησε τον Παππά.
Οι Πειραιώτες απείλησαν και στο 103, όταν ο Λύγκος έβγαλε σέντρα από τα αριστερά αλλά και πάλι
η κεφαλιά του Μάναλη ήταν αδύναμη καταλήγωντας στα χέρια του Παππά.Στο 105, η ομάδα μας πήρε προβάδισμα με την άψογη εκτέλεση φάουλ του Τογρού και τον Σούφλα μέσα στην περιοχή να σκοράρει με άπιαστη κεφαλιά για το 0-1..Ενα γκολ που θύμισε εν πολλοίς το γκολ με το οποίο ο Σούφλας είχε χαρίσει το κύπελλο Πειραιά στον Εθνικό στον τελικό με τον Αετό.
Στο 113 απο κόρνερπου ήρθε απο δεξιά για την ομάδα με τον Λύγκο οι αμυντικοί της Τριγλίας έδιωξαν πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Παπανικόλα.

Στο 116 ,και ενώ όλη η Τριγλία είχε βερεί μπροστά, οι "Κυανόλευκοι" βγήκαν στην αντεπίθεση με τον ΠΟαυλάκη να βγάζει για τον  Χαλκιά όμως ο Παππάς που "διάβασε" τη φάση βγήκε γρήγορα και έκοψε τη ντρίπλα που πήγε να κάνει ο δεξιός μας μπακ.
Στο 118 , ο Τογρού συνέκλινε πρός το κέντρο έκξανε σουτ που μπλόκαρε στη γωνία του ο Παππάς.

Οι αλλαγές


 46'Σκαφίδας -Ζέκιο
46' Μάντζης-Ντούμπερε
62 Γκρεμέκης-Χρυσάφης


56 Παυλάκης-Σταφσουλάι
65 Σούφλας-Λεωνιδόπουλος
84 Τογρού-Βελέτης

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment