Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τα τελευταία νέα

Η 5η στροφή του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής μας βρίσκει αντιμέτωπους με την ομάδα του Αστέρα Βάρης στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης σε ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας ματς.


Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει μία μεγάλη όσο και δύσκολη νίκη απέναντι στην Γλυφάδα με 1-0 κατακτώντας το πολύτιμο τρίποντο για αυτή σε ένα ματς όπου έσπασαν καρδιές χάρις στο γκολ του Παυλάκη  στο 91. Ηταν το πρώτο τρίποντο για τους "Κυανόλευκους"  που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς έχοντας τις απουσίες των στρατευμένων Φέτση και Σταφσουλάι ,ενώ εκτός θα είναι και ο Λαζανάς με τον Βελέτη . Ωστόσο, το ρόστερ της ομάδας είναι ικανό να υπερκαλύψει τις απουσίες, η ποιότητα υπάρχει ,η θέληση για συνέχεια στα καλά αποτελέσματα είναι τεράστια και στο κυριακάτικο ματς που θα ξεκινήσει στις 15:00(Live απο το sportal tv) ο Εθνικός μπορεί να φύγει νικητής απο μία δύσκολη έδρα, όπως στο πλαίσιο της Δ Εθνικής όταν  τον Φεβρουάριο του 2012 η ομάδα μας είχε επικρατήσει με 1-2....

Οι αντίπαλοι μας προέρχονται από θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Κρουσσώνα κατακτώντας την πρώτη τους νίκη για τη  φετινή σεζόν επικρατώντας με 0-1 χάρις σε γκολ του Γεωργιάδη στο 82 και πλέον καταλαμβάνουν  την 6η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς  έχοντας  2 νίκες -2 ισοπαλίες και μία ήττα με τέρματα 4-4.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment