Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ηττα απο τον Κισσαμικό

Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα μας η οποία έχασε από τον  Κισσαμικό με 0-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

  To παιχνίδι ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές με τους Κρητικούς να απειλούν με μακρινό σουτ  του Κιπτίου στο 5, που έδιωξε ο Βουτσινάς και του Σεληνιωτάκη στο 18 (η μπάλα έφυγε άουτ). Τρομερή ευκαιρία στο 22 χάθηκε από τον Εθνικό όμως, όταν ο  Παυλάκης έκλεψε τη μπάλα ,μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Μανάλη έκανε σουτ που έφυγε ψηλά άουτ. 
 Στο 34, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι σε πέσιμο του  Σουμπασάκη μέσα στην περιοχή που πιέστηκε από τον Χαλκιά και έπεσε θεαματικά. Ο Κιπτίου από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος για το 0-1.
  Οι "Κυανόλευκοι" προσπάθησαν να αντιδράσουν με την κεφαλιά του Παυλάκη που χτύπησε σε αντίπαλο και έφυγε κόρνερ στο 38 .
  Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Βιδάλης έπιασε μία φωτοβολίδα έξω από την περιοχή και αριστερά ,αλλά ο Βουτσινάς απέκρουσε εκπληκτικά, ενώ στο 73 ,ο Παυλάκης κέρδισε προσωπική μονομαχία έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Λαζαρίδης αντέδρασε έξοχα.  Στο 80 ο Σταφσουλάι έκανε κακό τελείωμα σε κίνηση από τα αριστερά ύστερα από πάσα του Σούφλα ,ενώ στο 85 από θέση μέσα δεξιά, ο Ξενιτόπουλος εκτέλεσε φάουλ προς την αντίπαλη περιοχή αλλά ο Λαζαρίδης ήταν και πάλι εκεί.

Η 11άδα μας: Βουτσινάς,  Χαλκιάς, Πολυχρονίδης, Γερόλυμος, Μπένα, Σαμιώτης, Λαζανάς, Βελετης, Παυλάκης, Λύγκος, Μάναλης

Οι αλλαγές μας: 66' ο Σούφλας στην θέση του Βελέτη. 
71' ο Λύγκος έξω, ο Σταφσουλάι μέσα. 
84' Μπένα έξω Ξενιτόπουλος μέσα

Κισσαμικός: Λαζαρίδης,Τσερκέζος,Κιπτίου,Πέντσας,Μποτωνάκης (81 Λώττας),Τσικουδάκης,(78 Βλάχος) Καρβουνιάρης,Σπαθάρας,Σεληνιωτάκης, Βιδάλης,Σουμπασάκης(46(Πασιαλής)

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment