Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Είμαστε πάντα σε εγρήγορση"(Video)

Η 5η στροφή  του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής έχει ως ...εμπόδιο τη Γλυφάδα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για αυτό το ματς με τον κόουτς Χατζηαλέξη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. 
Στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν το παιχνίδι ο άμεσος συνεργάτης του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, Θωμάς Μακρής και ο εκ των αρχηγών της ομάδας Βασίλης Βουτσινάς μίλησαν για το παιχνίδι με τη Γλυφάδα και τη  σημασία του στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube..

Αναλυτικά:
Θωμάς Μακρής
Για το παιχνίδι με την Γλυφάδα και το πρόγραμμα που σιγά σιγά ‘χαλαρώνει’:
Καλύτερα είναι τα πράγματα για την ομάδα μας αλλά το πρόγραμμα δεν χαλαρώνει γιατί κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Στην Γ’ Εθνική δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ούτε εύκολο πρόγραμμα. Αυτό που μέχρι τώρα είδαμε είναι ότι η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται και στο παιχνίδι με την Νέα Ιωνία ήταν πάρα πολύ καλή και στα δύο ημίχρονα. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Για το επιθετικό παιχνίδι και τα περιθώρια βελτίωσης:
Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και εμάς μας αρέσει να το λέμε αυτό αλλά είναι αλήθεια ότι υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και στο επιθετικό κομμάτι ο Εθνικός έχει μεγάλη ποιότητα και μπορεί να τη βγάζει σε κάθε παιχνίδι και με μεγαλύτερη ευκόλια από ότι μέχρι τώρα.

Για το αλλαγές και το δυνατό ρόστερ που είχε πει πριν το ματς με τη Νέα Ιωνία:
Αυτό είναι αλήθεια, δεν το λέω εγώ μόνο, από μόνο του επαληθεύεται σε κάθε παιχνίδι. Τα παιδιά που μπαίνουν από τον πάγκο ή κάνουν rotation από την αρχή πάνε μια χαρά και αποδεικνύουν ότι καλά είναι στον Εθνικό και ζηλεύουν οι άλλες ομάδες που δεν έχουν τέτοιους παίχτες σαν τους δικούς μας.

Για τον χαρακτήρα του παιχνιδιού ως σημαντικό  ματς και το άγχος των ποδοσφαιριστών:
Κοίταξε, δεν μπορούμε να μιλάμε για τελικούς τόσο νωρίς, μόλις ξεκίνησε το πρώθλημα, Σσίγουρα η νίκη είναι το πρόβλημα για το πρωτάθλημα, γιατί έχουμε δύο νίκες στο κύπελλοκαι μάλιστα σχετικά εύκολα και με καλή απόδοση. Πιστεύω ότι θα έρθει και στο πρωτάθλημα και μετά ένα μικρό σερί θα κάνουμε και νομίζω ότι θα ανεβούμε πάρα πολύ γρήγορα στις ψηλότερες θέσεις από αυτές που βρισκόμαστε.

Για την Γλυφάδα τι ξέρουμε;
Τα πάντα αλλά δεν θα τα πούμε! Είναι μια νεανική ομάδα, που αγωνίζεται 90 λεπτά για το αποτέλεσμα, είναι ένα παιχνίδι που θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, είναι ομάδα Γ’ Εθνικής και μη ξεχνάτε ότι όλες οι ομάδες παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για το αποτέλεσμα.

Θα αλλάξει η προσέγγιση σε σχέση με την Νέα Ιωνία ή θα το δούμε στο γήπεδο:
Σίγουρα να ξεκινήσει το παιχνίδι πρώτα γιατί σήμερα που μιλάμε είναι αρκετά μακριά από το παιχνίδι. Ο Εθνικός δεν μπορεί μέσα στο γήπεδο του να μην παίζει πάντα επιθετικά και για την νίκη.

Βασίλης Βουτσινάς:

Για το ματς:
Σίγουρα είναι ένα ματς δύσκολο έτσι κι αλλιώς στον όμιλο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια αυτό πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο έως τώρα γιατί όλοι πιστεύουν ότι θα περάσουμε νικηφόρα από το παιχνίδι και είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχεις μόνο να χάσεις και όχι να κερδίσεις. Όλος ο κόσμος πιστεύει ότι λογικά θα κερδίσει ο Εθνικός οπότε αν κάτι πάει στραβά θα είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι.

Για το άγχος:
Προσωπικά εμένα δεν με αγχώνει. Έχω ξεπεράσει πιστεύω τόσα χρόνια το άγχος. Απλώς με βάζει σε σκέψεις και με κάνει να είμαι σε περισσότερη ετοιμότητα όπως και τα παιδιά από ότι έχω δει ώστε να προσέξουμε και να μην πάει κάτι στραβά στο παιχνίδι.

Η εγρήγορση μπορεί να ξεπεράσει το άγχος:
Σίγουρα μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και αυτός είναι και ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης των παιχνιδιών. Σίγουρα πάντα θα υπάρχει άγχος, θα σκέφτεσαι μην πάει κάτι στραβά αλλά εκεί πρέπει να δείξεις χαρακτήρα  γιατί πρέπει να ξεπεράσεις το εαυτό σου, πρέπει να κερδίσεις και έτσι φαίνονται οι καλές ομάδες και οι καλοί παίχτες.

Για την ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στην Νέα Ιωνία:
Αναζητάγαμε τη νίκη γιατί παίξαμε τόσα παιχνίδια και δεν είχαμε κερδίσει έως τώρα παρά μόνο σε ένα παιχνίδι κυπέλλου. Σίγουρα κάθε νίκη που έρχεται δίνει ψυχολογία στην ομάδα. Δεν μας ενδιαφέρει εάν ήταν κύπελλο ή πρωτάθλημα. Εμάς μας ενδιαφέρει σε όποιο γήπεδο παίζουμε να νικάμε, όπως έχει πει και ο προπονητής μας, αλλά σίγουρα σου δίνει ψυχολογία για μια καλύτερη συνέχεια.

Για την καλή άμυνα και τις καλές του εμφανίσεις:
Δεν ξέρω. Αυτό θα το πει ο προπονητής μου. Δεν μπορώ να εκφέρω εγώ άποψη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει η άμυνα,  η επίθεση  κλπ. Μπορούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι 10-9; Δεν με ενδιαφέρει. Το καλύτερο για την ομάδα είναι να παίρνει τις νίκες. Οι καλύτερες άμυνες και επιθέσεις ξεχνιούνται, αυτό που μένει είναι οι βαθμοί.

Για τον κόσμο:
Να είναι κοντά μας, να μας υποστηρίζουνε και στις καλές και στις κακές στιγμές. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα θα πορευτούμε όλοι μαζί όπως και πέρσι. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment