Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Aξιζε καλύτερα

Τρίτη  ισοπαλία σε τέσσερα ματς για την ομάδα μας  που απέσπασε 1-1 από τη Νέα Ιωνία..Σκόρερ για την ομάδα μας ο Λαζανάς που πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν.

Δείτε πατώντας εδώ το Pregame του αγώνα με  τις δηλώσεις του προπονητή μας κ. Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και  του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Λαζανά..
Δείτε πατώντας εδώ τις δηλώσεις του διοικητικού μας ηγέτη κ. Αλέξη Αγγελόπουλου για το ματς.
Δείτε πατώντας εδώ πλάνα απο το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο Πειραιά
Δείτε την 11άδα μας πατώντας εδώ Δείτε τις ενδεκάδες εδώ..

To παιχνίδι ξεκινάει άσχημα για την ομάδα μας με τον Ρόππα να δίνει προβάδισμα στο 7 για τους γηπεδούχους απο φάουλ απο τα δεξιά...
Τρία λεπτά αργότερα ο Α. Καραχάλιος ξεχύθηκε στην αντεπίθεση από ανεκμετάλλευτο κόρνερ  δικό μας και μόνος του με τον Βουτσινά στέλνει τη μπαλα άουτ..
Ισοφάριση απο τον Λαζανά στο 15 από κίνηση του Λύγκου από αριστερά και πάσα του Σούφλα προς τον σκόρερ.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό απο φάουλ του Σάμιου η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα , ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε αλλα ο Σούφλας δεν μπόρεσε απο κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα..Το μάτς έχει ξεφύγει απο τον τρελό ρυθμό που είχε ,ο Εθνικός βελτιώθηκε ανασταλτικά αλλά ο ρέφερι έχει φορτώσει ήδη με τέσσερις κάρτες παίκτες μας(Πολυχρονίδης,Χέλης,Χαλκιας,Παυλάκης)  Τέλος πρώτου μέρους (1-1)..
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές. Ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο  με την  γηπεδούχο να μένει με 10 στο 58 λόγω αποβολής του Τερλελή με δεύτερη κίτρινη κάρτα....Στην εξέλιξη της φάσης απο φάουλ μέσα αριστερά ο Σάμιος εκτέλεσε φάουλ ο Σαμιώτης πήδηξε  στην καρδιά της άμυνας  η μπάλα πέρασε λίγο άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι.  Ο Εθνικός προσπαθεί να κάνει παιχνίδι κυρίως απο τα δεξιά με Χαλκιά και Λύγκο, ενω στο 61 ο Μάναλης πήρε τη θέση του Σαμιώτη.
Στο 72, ο Σταφσουλάι μπήκε αντί του Βελέτη, με τον Εθνικό να έχει κατοχή μπάλας ,τη Νέα Ιωνία να προσπαθεί να βγεί με αντεπιθέσεις.. Στο 74 η μπάλα έφτασε στο Σούφλα που έκανε ένα κακό σουτ έξω απο την περιοχή που έφυγε άουτ.
Στο 81 ο Γκορόγιας πήρε τη θέση του Σάμιου.\
O Eθνικός επιτίθεται απο  δεξιά  αλλά χωρίς να δημιουργήσει τις πολύ μεγάλες φάσεις  ..

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment