Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Πάντα παίζουμε για τη νίκη"(Video)


Το Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής διακόπτεται και πλέον μπαίνουμε στην διαδικασία του Κυπέλλου με την ομάδα μας να έχει αντίπαλο της τη Νέα Ιωνία. Μία ομάδα που την προηγούμενη  εβδομάδα αντιμετωπίσαμε στην έδρα της για το Πρωτάθλημα  και αποσπάσαμε ισοπαλία 1-1. Για το παιχνίδι αυτό μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας, ο άμεσος συνεργάτης του κ Χατζηαλέξη, Θωμάς Μακρής και ένας  εκ των αρχηγών, ο λόγος για τον Ακη  Σαμιώτη. Η κεντρική ιδέα των δηλώσεων έχει να κάνει  με το ότι η ομάδα θα φτάσει σύντομα στο πικ των καλών εμφανίσεων και  βέβαια θα δώσει τα πάντα  για τη νίκη –πρόκριση. Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ




Θωμάς Μακρής

Για την προσέγγιση του ματς με την Νέα Ιωνία:
Όπως όλα τα παιχνίδια. Καταρχήν επιθετικά, να επιβάλλουμε εμείς τον ρυθμό του παιχνιδιού και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.

Για το γεγονός  ότι τη Νέα Ιωνία την αντιμετωπίσαμε και στο πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες και δείξαμε καλό πρόσωπο:
Ναι, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ομάδα προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες. Νομίζω ότι αυτό που έλειψε ήταν το γκολ μόνο. Δεν ήρθε το  δεύτερο γκολ για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τις απουσίες:
Έχει μεγάλο ρόστερ η ομάδα και μεγάλο βάθος και το έχουμε πει αυτό και αποδεικνύεται και από τα παιχνίδια. Στην Ιεράπετρα έπαιξαν  άλλα παιδιά και τα πήγαν μια χαρά και τώρα έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα.

Για το αν  νιώθει πιο ασφαλής η τεχνική ηγεσία με το βάθος στο ρόστερ:
Ναι σίγουρα η ασφάλεια που δίνει στον προπονητή οι παίκτες και ο πάγκος είναι πολύ σημαντικό. Κάνει πιο εύκολη την δουλειά, πιο εύκολο το σχεδιασμό και την αντιμετώπιση του κάθε αντιπάλου.

Πότε περιμένει ότι θα δει τον Εθνικό που θέλει;
Είναι αλήθεια ότι όταν κάνεις μια προετοιμασία στην μεγαλύτερη κατηγορία τις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα δεν είναι τελείως εντάξει, ξεπιασμένοι. Παρόλα αυτά όμως εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας και στα τέσσερα παιχνίδια αλλά είναι καιρός να ξεκινήσει και να φαίνεται μια διαφοροποίηση και στα τρεξίματα και στην φόρμα της ομάδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής.

Για την ανατροπή και το επόμενο παιχνίδι της εφηβικής ομάδας στην οποία είναι προπονητής:
Εντάξει η εφηβική ομάδα είναι η δεύτερη της κανονικής ομάδας και θέλουμε να βγάλουμε παίκτες. Βεβαίως κάθε παιχνίδι που παίζουμε η νίκη είναι καλό για τον Εθνικό και για τα παιδιά. Από τα μικρά παιδιά που παίζουν στο εφηβικό θέλουμε κάποιους να έρθουνε στην  πρώτη ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Δουλεύουνε πάρα πολύ καλά, έχουν συνέπεια στην προπόνηση και στον αγώνα .

Άκης Σαμιώτης

Για το πώς αισθάνονται μετά την επίσκεψη του Προέδρου στην  προπόνηση της Πέμπτης:
Είναι πολύ σημαντικό και ο Πρόεδρος αλλά και γενικά η διοίκηση να είναι κοντά στην ομάδα το έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι αυτή η επίσκεψη μας ‘εκανε  καλό και όλα θα πάνε καλά

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της σύντομα:

Σίγουρα δεν είμαστε αυτοί που θέλουμε και βασικότερα αυτοί που μπορούμε να είμαστε. Πιστεύω όμως ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και το αποτέλεσμα θα είναι ωραίο και για εμάς και για τον κόσμο

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment