Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Είμαστε προετοιμασμένοι" (Βίντεο)

Την Κυριακή η ομάδα μας φιλοξενείται από τον Ατρόμητο Πειραιά στο γήπεδο του Ρέντη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο προπονητής της ομάδας μας, κ.Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και ο επιθετικός μας, Μάκης Παυλάκης μίλησαν στην κάμερα του ΕΘΝΙΚΟΣ TV για το παιχνίδι, την κατάσταση της ομάδας και για το επίπεδο και την έδρα των αντιπάλων μας. Διαβάστε και δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους ΕΔΩ.

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

Για το ματς με τον Ατρόμητο:
Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα παίξουμε εκτός έδρας. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα, αυτό δείχνει και η περσινή χρονιά που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και πήγε πάρα πολύ καλά. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη έδρα επειδή έχω περάσει και εγώ από εκεί, ξέρω ότι θα είναι δύσκολα αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε.

Για το ότι ο Ατρόμητος είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα:
Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τις εμφανίσεις είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και νομίζω ότι με τους παίκτες και την καυτή έδρα που έχει θα είναι δύσκολα.

Ελέω διακοπής η ομάδα είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί για την συνέχεια:
Σίγουρα θα εμφανιστούμε καλύτεροι και παιχνίδι με το παιχνίδι που περνάει θα είμαστε καλύτεροι. Το καλό είναι ότι αποθεραπευτήκανε όλοι, τους έχω όλους στην διάθεση μου, αυτό είναι πολύ καλό και είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος.

Για τους νέους παίκτες:
Ο Σωτήρης είναι ένας παίκτης καλός, ποιοτικός είναι σε κατάλληλη ηλικία για εμάς έχει κάποια στάνταρ γιατί έχει δουλέψει μικρός στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχει περάσει και από την ΑΕΚ. Την βδομάδα που κάθισε μαζί μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία γι’ αυτό και τον αποκτήσαμε και νομίζω ότι θα βοηθήσει και φέτος και στο μέλλον.

Μάκης Παυλάκης

Για το ματς με τον Ατρόμητο, τρίτο εκτός έδρας ματς στο ξεκίνημα:
Είναι ένα δύσκολο ματς, ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, γερή, έχει μια δύσκολη έδρα, μαζεύει κόσμο, θα είναι ένα καλό παιχνίδι, είμαστε προετοιμασμένοι, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι

Για το αν τους επηρέασε ή τους βοήθησε η αναβολή:
Πιστεύω  και τα δύο γιατί είχαμε νικήσει στην Κρήτη και είχαμε ρολάρει λίγο, αλλά από την άλλη ξεκουραστήκαμε, δουλέψαμε παραπάνω.

Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα αυτή τη στιγμή:
Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση.

Για τον αν πιστεύει ότι όταν φύγει το δύσκολο πρόγραμμα και έρθουν τα εντός έδρας θα φύγει και το άγχος:
Σίγουρα, μέσα από τις προπονήσεις θα προετοιμαστούμε για αυτά τα δύσκολα παιχνίδια, θα περάσουν αυτά και θα έχουμε λιγότερο άγχος, πιστεύω. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment