Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Λαζανάς:"Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι"(video)

O  Γιάννης Λαζανάς αποτελεί το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.  Με την εμπειρία του στο  ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι  έρχεται στον Εθνικό για να βοηθήσει την ομάδα  να πετύχει τους στόχους του..Ο «Τιμωρός» μίλησε στο Εθνικός tv  κάνοντας αναφορά στους λόγους που ήρθε στους «κυανόλευκους»,αλλά και για το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από εκείνον..



Πως αισθάνεσαι στις πρώτες σου μέρες ως παίκτης του Εθνικού: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Εθνικού, μια ομάδα με τεράστια ιστορία, με φιλάθλους υγιείς, νομίζω πως η χρονιά θα κυλίσει καλά γιατί υπάρχει ένα μεγάλο οικογενειακό κλίμα, το οποίο το μεταφέρει και η διοίκηση και το προπονητικό τιμ, τα παιδιά είναι εξαίρετοι χαρακτήρες και νομίζω παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Τι είναι αυτό που τον ώθησε να έρθει στην ομάδα:  Σίγουρα η βαριά φανέλα του Εθνικού, με την τεράστια ιστορία που έχει.

Τι να περιμένει ο κόσμος από τον Γιάννη Λαζανά: Εγώ είμαι χαμηλών τόνων, θεωρώ πως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και νομίζω πως όλοι μαζί θα παλέψουμε για το καλύτερο. Όλοι μαζί, μια γροθιά νομίζω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος και θα χαμογελάσουμε.

Για την κλήρωση:  Όλοι παίζουμε με όλους! Δεν νομίζω ότι πρέπει να σχολιάσουμε την κλήρωση είτε παίζουμε μέσα είτε έξω, με οποιονδήποτε αντίπαλο  πάλι θα τον συναντήσεις. Το θέμα είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι. Έχει φιλότιμο πολύ η ομάδα, οι μικροί σε ηλικία παίχτες είναι πολύ εξελίξιμοι, υπάρχουν  παίχτες που ξέρουν την κατηγορία. Νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλά, παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι, να κερδίζει η ομάδα βέβαια κάθε Κυριακή με σεβασμό για τον κάθε αντίπαλο. Τώρα για το Κύπελλο, είναι κι αυτό εκτός έδρας, θα πάμε και εκεί για το καλύτερο.

Το μήνυμα του στον κόσμο: Υπομονή και τα καλύτερα έρχονται. Τους θέλουμε δίπλα μας, τους ευχαριστούμε και όλα τα άλλα μέσα στο γήπεδο.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment