Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Λύγκος: "Εχουμε βάσεις και κορμό"(Video)

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας μας όσον αφορά στην παρουσία της στο Πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο αρχηγός μας ,Μανώλης Λύγκος..Το «Τάνκ» μίλησε στο επίσημο κανάλι της  ομάδας  και έκανε λόγο για το μεγάλο όπλο του Εθνικού ...



Τα συμπεράσματα του από την προετοιμασία και το φιλικό με τον Βύζα: Ομάδα ίδιας κατηγορίας, είναι ένα φιλικό παιχνίδι αλλά ακόμα και σε αυτά πρέπει να είμαστε σοβαροί, νομίζω το δείξαμε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η προετοιμασία ήταν δύσκολη, δουλέψαμε πάρα πολύ καλά και συνεχίζεται, έχουμε μπροστά μας περίπου ένα μήνα για το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι.

Πως βλέπει το μέλλον της ομάδας στη Γ’ Εθνική και στο Κύπελλο: Είμαι πολύ αισιόδοξος, τα παιδιά τα γνωρίζω πολύ καλά πλέον, είμαστε συμπαίκτες ενάμιση χρόνο με τους περισσότερους και τα παιδιά που ήρθαν θα προσαρμοστούν πολύ γρήγορα, νομίζω ότι γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και αυτό θα φανεί σύντομα, και πιστεύω έχουν φανεί ήδη τα θετικά, υπάρχουν στιγμές που έχουμε παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα έχουμε πού μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ακόμα.

Είναι σημαντικό ότι γνωρίζεστε τα περισσότερα παιδιά τουλάχιστον ενάμιση χρόνο; Είναι πάρα πολύ σημαντικό, εμείς δεν ξεκινήσαμε από το μηδέν, είμαστε μια ομάδα που έχει βάσεις και κορμό και το θετικό είναι ότι προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα και τα παιδιά, μπήκαν στο κλίμα, νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να μπεις στο κλιμα που υπάρχει στην ομάδα, το λέμε αρκετές φορές αλλά είναι το πιο σημαντικό, είμαστε μια οικογένεια και θα συνεχίσουμε να είμαστε έτσι, αυτό δεν θα μας το χαλάσει κανένας και νομίζω ότι έχουν πάει όλα απίστευτα καλά.


Το μήνυμα του στον κόσμο: Το κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά, θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, τώρα δεν μπορούμε να υποσχεθούμε κάτι παραπάνω, αλλά νομίζω ότι ο Εθνικός είναι ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνουμε και εμείς φέτος

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment