Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σαμιώτης:"Και την ψυχή μας για την oμάδα"(Video)

Ο  Ακης Σαμιώτης μίλησε στην κάμερα του Εθνικός tv για το κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας αλλά και για το μεγάλο όπλο της φετινής σεζόν..


 Συμπεράσματα από την προετοιμασία: Νομίζω ότι δουλέψαμε πολύ καλά αυτές τις εφτά μέρες, ήταν μια ευκαιρία να δέσουνε οι καινούργιοι με τους παλιούς, ο κορμός βέβαια έχει παραμείνει ο ίδιος, θέλω να πιστεύω ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι.


Ήταν η προετοιμασία η πιο σκληρή που έχει βιώσει ως τώρα; Σκοπός της  προετοιμασίας αυτός είναι. Ήρθαμε εδώ για να δουλέψουμε, το πετύχαμε πολύ σωστά, δουλέψαμε και καλά στα φιλικά, όλα καλά.


Η διαφορά με την περσινή ομάδα: Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά με την περσινή ομάδα όπως είπα και στην αρχή ο κορμός είναι ίδιος, αυτό που κρατάμε πάνω από όλα είναι το οικογενειακό κλίμα, είμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας κι αυτό θα φανεί στο γήπεδο πιστεύω.

Αν και μόλις 21 ετών είσαι «παλιό» μέλος της ομάδας και πλέον κατάλληλος ως τέταρτος αρχηγός. Ποιοι είναι οι στόχοι του συλλόγου; Όπως έχω ξαναπεί η φανέλα αυτής της ομάδα  είναι πολύ βαριά. Σκοπός του Εθνικού είναι να παίζει πάντα για την νίκη. Πιστεύω ότι σκοπός όλων είναι να πρωταγωνιστήσουμε φέτος, με την βοήθεια του Θεού πιστεύω να πάνε όλα καλά.

Το μήνυμα του στον κόσμο: Αυτό που να περιμένει από μας είναι ότι θα δίνουμε και την ψυχή μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα παίζουμε  πάντα για την νίκη και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας. Όταν λέω πάντα, πάντα.


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment