Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Θετικό ξεκίνημα....

Το πρώτο τεστ του Εθνικού για τη νέα σεζόν στέφθηκε με επιτυχία  με τη νίκη επι της Κ -20 του Παναθηναϊκού με 1-0 χάρις στο γκολ του Γκορόγια στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης.



 Ήταν το πρώτο δείγμα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις  της ομάδας  και βέβαια η τεχνική ηγεσία έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της προετοιμασίας που θα λάβει χώρα 7-14 στο Καρπενήσι..
 Η  ομάδα μας ξεκίνησε με  τους εξής 11:Βουτσινά κάτω από τα δοκάρια , ενώ από δεξιά προς αριστερά βρέθηκαν οι Χαλκιάς,Χέλης,Μπένα και  Ξενιτόπουλος..
Αμυντικά χαφ οι Σαμιώτης,Σούφλας και μπροστά τους ο Σάμιος…Δεξιά ο Λύγκος και αριστερά ο Παυλάκης ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Παυλόπουλος..
  Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τη μεγάλη φάση με τους «πράσινους» να έχουν δύο σουτ εκ των οποίων το ένα το έδιωξε ο Ντόντα(που είχε πάρει τη θέση του Βουτσινά στο 30) σε κόρνερ ,ενώ για τους «κυανόλευκους» μία κεφαλιά του Παυλάκη στο 36 έφυγε άουτ. Κάπως έτσι  τελείωσε το πρώτο μέρος με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών των παικτών μας..
Από κει και πέρα στην επανάληψη  ο κόουτς χρησιμοποίησε τους Ντόντα,Τσαραούση,Γερόλυμο,Πολυχρονίδη,Μακρή, Γιαννή,Φέτση,Γκορόγια,Σταφσουλάι ,Ελ Κάντι και Μαναλη…Στο 60, ο Ντούσης πήρε τη θέση του Ντόντα, μιας και ο Χατζηαλέξης είχε αποφασίσει να χρησιμοποιήσει από 30 λεπτά τους τρεις γκολκίπερ..
 Στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν αμφότερες οι ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές με τον Εθνικό να εμφανίζεται καλύτερος και να χάνει πολλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Μάναλη σούτ ,Φέτση (κεφαλιά που απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή )  και Σταφσουλάι (δις) και τελικά  στο 66, ο Γιαννής έδωσε πάσα   στον Φέτση ,που έκανε κάθετη στον Ελ Κάντι , ο οποίος βγήκε από δεξιά έβγαλε τη σέντρα , ο Μάναλης έκανε σουτ  στην κίνηση η μπάλα κόντραρε σε σώματα  και ο Γκορόγιας από κοντά  ψύχραιμα  έκανε το 0-1….


About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment