Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Χαλκιάς : Όνειρο η άνοδος(VIDEO)

Στα 28 του χρόνια ο Βασίλης Χαλκιάς  είναι μπαρουτοκαπνισμένος από τη συμμετοχή του στις λεγόμενες μικρές κατηγορίες.. Παίζοντας κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας  και όχι μόνο, και με την εμπειρία να τρέχει από τα μπατζάκια του δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της…


Πως νιώθει τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας: Γίνεται μια σκληρή δουλειά εδώ. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και δουλεύουμε ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε όσο καλύτερα τη χρονιά που θα έρθει

Πως βίωσε όλη τη διαδικασία; Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά εδώ. Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα που βοηθάει την προετοιμασία και συνεχίζουμε την δουλειά.

Πόσο σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή να γνωρίζει τον προπονητή: Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι όταν έχεις συνεργαστεί με ένα προπονητή και ένα γυμναστή, αλλά πολύ σημαντικό είναι ότι εγώ ήξερα κάποια παιδιά από πριν, είχαμε αγωνιστεί μαζί στην Προοδευτική και δεν χρειάζεται πολύ χρόνο να εγκλιματιστείς, αυτό βοηθάει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού.
Πως βλέπεις την ομάδα μετά τα πρώτα φιλικά; Εντάξει, είναι νωρίς ακόμα… Δουλεύουμε, προσπαθούμε πολύ, με τους Τράχωνες είχαμε ένα πολύ δυνατό τεστ, τα πήγαμε καλά, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Με δουλειά θα έχουμε καλό μέλλον, πιστεύω.

Είναι το κλίμα της ομάδας καλύτερο από ότι το περίμενε; Όπως είπα ξέρω πολλά παιδιά από πριν, κάναμε παρέα, μιλάγαμε, ήξερα για το κλίμα. Αλλά είναι αλήθεια ότι δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό, που είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα, είναι πολύ σημαντικό

Αν περιέγραφε το εαυτό του στον κόσμο της ομάδας θα έλεγε: Η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζω να μιλάω για τον εαυτό μου και μπορεί να ακουστεί λίγο κυνικό και συνηθισμένο αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα προσπαθήσω ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.



Το μήνυμα του Βασίλη Χαλκιά ως μέλος της ομάδας στον κόσμο της: Ο κόσμος για αρχή πρέπει να κάνει υπομονή στην προσπάθεια που κάνουμε. Το ξέρει κι από πέρσι από τα  παιδιά ήταν εδώ και έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια, η οποία θα συνεχιστεί και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να επιστρέψει ο Εθνικός εκεί που του αξίζει πραγματικά. Ούτως ή άλλως για να σωθείς, γιατί είναι έτσι το πρόγραμμα της Γ΄Εθνικής, πρέπει να πρωταγωνιστήσεις. Τώρα αν έρθει το ακόμα καλύτερο… καλοδεχούμενο. Πραγματικά θα είναι όνειρο!  

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment