Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Καλή εμφανιση και 1-1

Iσόπαλο 1-1 έληξε  το φιλικό τεστ της ομάδας μας με αντίπαλο τον  Bυζα στα Mέγαρα
Ο προπονητής μας παρέταξε την ομάδα μας με τους  Βουτσινά Χαλκιά Ξενιτοπουλο  Mπένα  Πολυχρονίδη Φετση  Γκορογια Σούφλα Λυγκο Σαμιο και Μαναλη.
Η ομάδα μας ξεκίνησε νωχελικά το παιχνίδι αλλά με το passing game  να λειτουργεί πολύ καλά και έτσι στο 12ο λεπτό    χάθηκε  η πρώτη ευκαιρία με  το σουτ του Mάναλη που δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα..Στο 18 κόρνερ του Γκορόγια κεφαλιά Μάναλη  η μπαλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.. Στο 20 κεφαλιά του Mαναλη απο σέντρα του Ξενιτόπουλουο τερματοφύλακας του Βύζα απέκρουσε...Στο 31 οαπό διώξιμο της άμυνας και λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα ο Λύγκος χώθηκε ανάμεσα σε αμυντικό και τερματοφύλακα και ψύχραιμα εκανε το 0-1.   Στην επανάληψη   μπήκαν οι Σταφσουλάι,Μακρής,Σαμιώτης, Παυλάκης,Χέλης στις θέσεις των Μπένα,, Σάμιου Γκορόγια ,Πολυχρονίδη.
Στο 58 ο Σούφλας έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Λύγκο  που έκανε λόμπα με τη μπάλα να περνάει αουτ. Στο 60 ο Γερόλυμος πήρε τη θέση του Ξενιτόπουλου  και ο Nτούσης του Bουτσινά ενώ ο Γιαννής πήρε τη θέση του Χαλκιά.....Oι πολλές αλλαγές  επηρέασαν την ομάδα μας που  ισοφαρίστηκε στο 88 με κοντινό σουτ του Χατζημελετιάδη.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment