Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ο "Κεφαλοσφαιριστής"-Το πίβοτ και η μαγκιά

Πάει λοιπόν και η τέταρτη μάχη  για τα μπαράζ ανόδου και η Γ Εθνική απέχει πολύ λίγο  μετά το 3-1 επί του Χαιδαρίου..Νίκη -σημαντική ,μάγκικη με πολλά κέρδη..Λίγο ,τόσο λίγο έμεινε για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το come back στις επαγγελματικές κατηγορίες.

   Στην 4η μάχη λοιπόν θα ξεκινήσουμε από τον κόσμο που και πάλι ,μέσα στο γήπεδο του Μοσχάτου, ήταν ο 12ος παίκτης ..Με δύναμη ,με πυγμή με πάθος, με Εθνική  ψυχή  που δυνάμωσε ακόμα περισσότερο μετά το  0-1 δίνοντας την κατάλληλη προώθηση  για την ανατροπή , οι φίλοι των "κυανόλευκων" κέρδισαν και αυτό το στοίχημα..
  Πάμε στους παίκτες. Ο Γιώργος Σύρος γύρισε πίσω με σκοπό να κάνει ότι μπορεί  για να βοηθήσει την ομάδα να παίξει στην Γ Εθνική..Στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του ,αλλά με την εμπειρία  του και την ηγετική του φυσιογνωμία ακόμα και εν τη απουσία του μέσα στο γήπεδο μέσα στα αποδυτήρια λειτουργούσε σαν  ένας ακόμα προπονητής. Οποιος βρέθηκε μέσα στα αποδυτήρια  και είδε τον "σκληρό" να συγκινείται και να δακρύζει παίζοντας ίσως το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της ομάδας εντός έδρας ,δάκρυσε και αυτός..
  Αλέξανδρος Σούφλας. Η τεχνική του, απαράμιλλη, το πόδι του διαβήτης, αλλά και το κεφάλι του όμως αξίζει όσο μία άνοδος αλλά και μία κούπα..Με κεφαλιά στον τελικό χάρισε το κύπελλο Πειραιά, με τον ίδιο τρόπο έκανε το 3-1 με κεφαλιά -ψαράκι που θα την ζήλευαν και μεγάλοι σέντερ φορ..
 Μάκης Παυλάκης..Η κίνηση -πίβοτ ,στη φάση του γκολ,  είναι η επιτομή μιας παλιάς διαφήμισης που αναφέρει ..."τα κάνει όλα και συμφέρει". Κέρδισε πολλές μάχες παίζοντας αριστερά ,αλλά αυτή η κίνηση του ήταν πραγματικά πάρα πολύ δύσκολη με κολλημένο τον αμυντικό πάνω του.
 Ακης Σαμιώτης... Ο "Χαιλάντερ" έπαιξε με πάθος-δύναμη κερδίζοντας πολλές μάχες δίνοντας όχι απλά το 100 αλλά το 1000% για να κερδίσει η ομάδα. Αλλωστε στις δηλώσεις έκανε λόγο για στοίχημα ζωής την επιστροφή του Εθνικού στην Γ Εθνική..
Ο Μπένα, ένα χρόνο πιο ώριμος, δείχνει ότι αν δουλέψει  το καλοκαίρι και στο μέλλον αν έχει καθαρό μυαλό μπορεί να κάνει πράγματα..Ο Γκορόγιας ήταν και αυτός ουσιαστικός ,θέλοντας να γλιτώσει την ομάδα του πήρε την κόκκινη κάρτα και θα χάσει το  επόμενο ματς  και παίζοντας σε ρόλο δεξιού μπακ δικαιώνει το ν κόουτς για την επιλογή του.
 Ο Ξενιτόπουλος μπορεί να μην έβαλε κάποιο...magic goal ,αλλά και πάλι ήτα ν αυτός που έπρεπε..Ουσιαστικός -σοβαρός χωρίς το κάτι παραπάνω ..Ο Λύγκος ,με την ψυχή χιλίων λεόντων , ο Σκαφτούρος με τη δύναμη  του και την εμπειρία  ανοίγοντας χώρους έδωσαν την παραπάνω ποιότητα και δυναμική,όπως και ο Σάμιος που ήταν και πάλι ουσιαστικός,ενώ αφήσαμε τελευταίο τον σούπερμαν...Βασίλης Βουτσινάς που και πάλι πραγματοποίησε επεμβάσεις εντυπωσιακές δικαιώνοντας μας   για τον χαρακτηρισμό..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment