Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

«Καθάρισε» με Παυλόπουλο!

Με «χρυσό» σκόρερ τον Παυλόπουλο (80') , ο Εθνικός επικράτησε με 2-1 του Αμπελακιακού στην Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Το άλλο γκολ των Κυπελλούχων Πειραιά ο Παναγιώτης Σκαφτούρος στο 49'.

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή μας Μαργαρίτη Χατζηαλέξη πατώντας εδώ και του Αλέξανδρου Σούφλα πατώντας εδώ


H ομάδα μας ξεκινάει με τερματοφύλακα τον Βουτσινά και από δεξιά προς αριστερά τους Σπήλιο,Σύρο,Πολυχρονίδη,Γερόλυμο. Στα χαφ αγωνίζονται οι Σούφλας και Σαμιώτης αριστερά ο Παυλάκης,δεξιά ο Λύγκος και ο Μανουλίδης πίσω από τον Σκαφτούρο..
Ο Αμπελακιακός ξεκινάει με
    Καρνέσης,Μελισσουργός,Μπούνταλης,Καρποντίνης, ,Τσίρμπας,Παππάς,,Ραπτόπουλος, Ζώτο,Ψωινος,Παπαθεοχάρης,Λούκα.

2' Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λύγκου, η κεφαλιά του προωθημένου Σαμιώτη έφυγε άουτ.

10' Ο Παυλάκης ελίχθηκε όμορφα από τα αριστερά και επιχείρησε το σουτ, που έφυγε δύο μέτρα δίπλα από τα δοκάρια του Καρνέση.

26' Διπλή ευκαιρία για τον Εθνικό. Μετά από σέντρα του Γερόλυμου, ο Σκαφτούρος έπιασε την κεφαλιά, για να αποκρούσουν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Αμπελακιακού και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Λύγκου έφυγε άουτ.

38' Ο Εθνικός έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός το τελευταίο διάστημα.


Λήξη πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

46' Έναρξη δσευτέρου μέρους χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

47' Νέα ευκαιρία για τον Εθνικό. Σέντρα του Σκαφτούρου, σουτ στην κίνηση του Παυλάκη, άουτ.

49' ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!! Λάθος έξοδος του Καρνέση, η μπάλα στρώθηκε στον Σκαφτούρο, που επιχείρησε το σουτ, για να διώξουν οι αμυντικοί του Αμπελακιακού, με την μπάλα να περνάει όμως την νοητή γραμμή του τέρματος!!!!!!!!

65' O Aμπελακιακός ισοφαρίζει το σκορ με απευθείας φάουλ του Ραπτόπουλου. Στην φάση δεν έχει προηγηθεί, όμως κανένα φάουλ, που είναι εφεύρεση του διαιτητή Σακκά

67' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό, αλλά το σουτ του Σκαφτούρου από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ!

72' Aκυρώνεται γκολ του Σύρου ως οφσάιντ

75' Τρομερή ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν μετά από κεφαλιά πάσα του Παυλάκη, ο επερχόμενος Σκαφτούρος με νέα κεφαλιά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

78' Πρώτη αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του Μανουλίδη, ο Παυλόπουλος.

80' ΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!! Ο Σύρος εκτέλεσε το φάουλ  και ο νεοεισελθών Παυλόπουλος με έξυπνη κεφαλιά γράφει το 1-2 για τον Εθνικό!!! Χρυσή αλλαγή για τους Κυπελλούχους Πειραιά!

83' Δεύτερη αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του Σκαφτούρου περνάει ο Γκορόγιας.

85' Τρίτη αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του Λύγκου ο Μαριόλης.

87' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Σέντρα του Παυλάκη, σουτ του Γκορόγια, μπλόκαρε ο Καρνέσης.

90' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Σ΄'εντρα του Παυλάκη, σουτ του Γκορόγια στην κίνηση, η μπάλα προσκρούει πάνω στον Παυλόπουλο κι ενώ είχε κατεύθυνση για τα δίχτυα!

Τελικό σκορ 1-2 για τον Εθνικό!!!!

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment