Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

«Προσβλητικό που δεχθήκαμε τέσσερα γκολ»

Τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι ο Εθνικός δέχθηκε τέσσερα γκολ από τον Αιολικό, εξέφρασε ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Μαργαρίτης Χατζηαλέξης





Με ιδιαίτερο προβληματισμό αντιμετώπισε ο προπονητής του Εθνικού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης τον πρόωρο αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπελου Ερασιτεχνών που έφερε η εντός έδρας ήττα από τον Αιολικό με 4-3.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» φάνηκε θορυβημένος από το γεγoνός ότι η ομάδα του δέχθηκε τέσσερα γκολ:

»Εμένα δεν με αντιπροσωπεύει αυτό το σκορ και μου είναι πολύ προσβλητικό που η ομάδα μου δέχτηκε 4 γκολ. Παρόλα αυτά, χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ θεωρώ ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα αυτό. Στο 1-0 και στο 2-0 χάσαμε του κόσμου τα γκολ, μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Στην διαιτησία δεν θέλω να αναφερθώ και δεν με ενδιαφέρει ας κρίνουν άλλοι αν ήταν σωστή ή όχι. Οι παίκτες μου προσπάθησαν πολύ μέχρι το τελευταίο λεπτό ακόμη και στην τελευταία φάση του αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει αλλά από κει και πέρα αυτό το παιχνίδι τελείωσε και συνεχίζουμε» ήταν η αρχική επισήμανση του προπονητή του Εθνικού, για να προσθέσει:

«Αυτό το παιχνίδι είναι οδηγός για τα μπαράζ για μας για να δούμε τι πρέπει να
διορθώσουμε γιατί με τις ομάδες που παίζαμε στον Πειραιά τόσο καιρό δεν είδαμε κάποια πράγματα που όμως σήμερα φάνηκαν. Αν και δεχτήκαμε 4 γκολ δεν αναιρείται η ποιότητα της ομάδας μας και αυτό το αποδείξαμε καθώς καταφέραμε να φτάσουμε πολύ κοντά στην ισοφάριση. Δεν θα σταθώ στα γκολ που δεν βάλαμε εύκολα. Θα σταθώ στα γκολ που δεχτήκαμε. Τα παιδιά δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες που δεν είχαν τύχη, το τρίτο γκολ το δεχτήκαμε ουρανοκατέβατα αλλά όπως προείπα συνεχίζουμε.».



 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment