Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Μπράβο σε όλους

Oλοι όσοι βρεθήκαμε στο Καραϊσκάκη είδαμε για δεύτερη σερί χρονιά ή μάλλον καταλάβαμε ότι κάτι διαφορετικό έρχεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ..Η μάλλον καλύτερα ετοιμάζεται για την επιστροφή..


  Λένε ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή και σήμερα ο Εθνικός νίκησε μία ομάδα  που τα επόμενα χρόνια αν μείνει όπως είναι μπορεί στο μέλλον να κάνει σπουδαία πράγματα..
  Ο Αετός και τώρα που έχασε το Κύπελλο απλά έχει να λέει για μία μεγάλη ευκαιρία. Οι Πειραιώτες όμως  που ήταν το φαβορί με απώλεια θα είχαν σίγουρα ένα μεγάλο γρίφο μπροστά τους και εν όψει μπαράζ..Και αυτό τους βάρυνε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο..
  Στο δεύτερο ημίχρονο πολλά άλλαξαν  αλλά εμείς οφείλουμε να σταθούμε σε κάποιους  παίκτες..Πρώτα απο όλους ο Βασίλης Βουτσινάς...Ο Superman κράτησε την ομάδα σε δύο περιπτώσεις στις οποίες ακόμα και ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου θα είχε θέμα...
  Πάμε στον  Σαμιώτη.. Ο Μaestro έβγαλε τεράστια αποθέματα καρδιάς και ψυχής αλλά και καθαρού μυαλού..Μία ήρεμη δύναμη...
 Ο Παυλάκης φάνηκε αγχωμένος στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη πάλεψε σαν σκύλος  κερδίζοντας πολλές χαμένες μάχες που ίσως άλλος στη θέση του θα τα είχε παρατήσει ...Πάμε και στον Γερόλυμο . Ειδικά στο πρώτο μέρος έμοιαζε για 27 και όχι 17 ή 18 που είναι..Είναι απο αυτούς που δεν φοβήθηκαν μπαίνοντας στο Καραισκάκη κάνοντας ένα απο τα πιο μεστά του παιχνίδια.Ο Σούφλας εκτός από τα δύο γκολ και την χαμένη ευκαιρία ,πάλεψε-έτρεξε κλώτσησε-δέχτηκε κλωτσιές μπαίνοντας στο πάνθεον των διακριθέντων.

.Απο ένα σημείο  και μετά και ειδικά στο τελευταίο 20 λεπτό εξαιρετικός ήταν και ο Μπένα..
 Αλλα ποιος μπορεί να μην σταθεί στο πάθος του Λύγκου , την εκνευριστική ηρεμία ακόμα και στα δύσκολα του Σάμιου, την δυναμική του Γκορόγια ,την αρχοντιά του Σύρου που όταν ανέλαβε τον Μάναλη του δημιούργησε θέμα, το the eye of the tiger του Πολυχρονίδη που σε ρόλο δεξιού μπακ ήταν όπως έπρεπε..
 Και last but not least στον κόουτς που λογικά έδωσε στο ημίχρονο στους παίκτες να καταλάβουν τι έπρεπε να κάνουν και να δικαιώσουν ένα Πρόεδρο όπως ο Αγγελόπουλος που έχει τεράστιο όραμα για την ομάδα και το δείχνει σε κάθε περίπτωση....
Εν κατακλείδι..Αυτή η νίκη και το τρόπαιο ίσως ήρθε ή ώρα να ξεκλειδώσει το άγχος και να δώσει στην ομάδα τη  δυναμική που της αξίζει..Μία ομάδα που με διοίκηση -κόσμο -παίκτες μπορεί να κάνει την υπέρβαση..Εμείς σας πιστεύουμε!!!

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment