Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Η απορία και οι ..παρωπίδες

Το 0-5, κατά πολλούς, ήταν  η καλύτερη και πιο μεστή εμφάνιση της ομάδας μας τη φετινή σεζόν και από τις πιο ουσιαστικές μετά την επιστροφή από τις εορτές. Πλέον, η ομάδα ετοιμάζεται για τον τελικό του Σαββάτου κόντρα στον Αετό που προέρχεται από την ήττα κόντρα στον Αμπελακιακό και είναι πλέον στο -8.


  Η διαφορά με τον Αετό  δίνει πλέον ένα σημαντικό μαξιλαράκι ασφαλείας ,αλλά η χαλάρωση είναι μία άγνωστη λέξη στα "κυανόλευκα" αποδυτήρια..
   Και αυτό γιατί τώρα είναι που η ομάδα οφείλει και πρέπει να βρεθεί στο πικ της απόδοσης της αρχής γενομένης από τον τελικό και από κει και πέρα  την άνοδο μέσω της διαδικασίας των πλει οφ. Κάτι για το οποίο στις προπονήσεις η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες χύνουν τόνους ιδρώτα..
 Από κει και πέρα ,όμως ,δεν παύει να υπάρχει ένας προβληματισμός για τις κακές διαιτησίες  που και στο ματς με την Καστέλλα έκαναν την εμφάνιση τους. Κατά καιρούς  και με αποκορύφωμα τον ματς με τον Αετό η διοίκηση έχει εκφράσει τα παράπονα ,η μάλλον καλύτερα τον προβληματισμό, για κάποιες διαιτησίες οι οποίες προσπάθησαν να κάνουν το ...άσπρο -μαύρο..
 Στο τελευταίο ματς  ο ρέφερι αρνήθηκε δύο πέναλτι  και  κατέδειξε ένα ανύπαρκτο υπέρ του αντιπάλου μας  το οποίο  πραγματικά δεν υπήρχε..
 Με λίγα λόγια έχουμε φτάσει σε σημείο να μην  δίδονται  στην ομάδα τα αυτονόητα και αυτό είναι κάτι που προκαλεί τεράστια απορία. .Ο Εθνικός ,όπως έχει εκφράσει με τον πλέον εύγλωττο τρόπο  ζητάει το 50-50 και τίποτα παραπάνω...Τα υπόλοιπα και το ποιος είναι καλύτερος θα φανεί στο γήπεδο.
  

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment