Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τα αποτελέσματα των Ακαδημιών

Διαβάστε στο κείμενο που ακολουθεί τα αποτελέσματα των ακαδημιών στους αγώνες που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο..


ΕΦΗΒΙΚΟ: ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1-1
Καλύτερη η ομάδα μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά για μια ακόμα φορά δεν κατάφερε να τις εκμεταλευτεί και να πάρει μια νίκη που με βάση την απόδοση της την άξιζε.

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1-3 
Μια ακόμα νίκη για το τουρνουά Acropolis πέτυχε η ομάδα του παιδικού. Δυνατά μπήκε ο Ικαρος και προηγήθηκε 1-0 στο πρώτο μέρος. Φούλ επίθεση για την ομάδα μας στο 2ο και μεγάλη ανατροπή με πολλές ευκαιρίες και 3 όμορφα γκόλ για το τελικό 1-3

ΠΑΙΔΙΚΟ : ΕΘΝΙΚΟΣ - ΗΝΙΟΧΟΣ 0-2
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για τα μπαράζ της ΕΠΣΠ, η ομάδα δοκίμασε διάφορα συστήματα και παίκτες σε εναλλακτικές θέσεις. Φυσικό επακόλουθο να μην βρεί τον γνωστό ρυθμό της και να γνωρίσει την ήττα απο ένα πιό τυχερό αντίπαλο που σκόραρε στις 2 μοναδικές υποψίες ευκαιρίας που δημιούργησε.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: Τουρνουά ΚΗΦΙΣΟΣ
Hττα και αποκλεισμός για την ομάδα μας από το συγκεκριμένο Τουρνουά και  πλέον ο κόουτς Σακέλης και οι παίκτες του προετοιμάζονται σε εντατικούς ρυθμούς για την έναρξη των  αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Πρωτάθλημα.

JUNIOR: ΕΘΝΙΚΟΣ - ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ 4-1
Συνεχίζει την ανοδική της πορεία και τις νίκες η ομάδα των Junior. Με χατ τρικ του Γεωργούδη και ενα γκολ του Στάθη Παπαδάκη νίκησε και σε αυτό το παιχνίδι.

PROJUNIOR: ΑΙΓΑΛΕΩ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1-10
Περίπατος ήταν και ο προημιτελικός για τους σούπερ μικρούς του Αντώνη Γρηγοριάδη. Δυνατοί απο την αρχή καθάρισαν το μάτς απο το 1ο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκαν με 8-1. Απο 3 γκόλ οι Αυλωνίτης και Μυστακίδης, 2 ο Αναγνώστου και απο 1 οι Βογιατζόγλου και Κατηφές για την ομάδα μας που δείχνει ανίκητη στο τουρνουά αυτό.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment