Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Τα παλικάρια μας έκαναν το χρέος τους  και με δύο νίκες με συνολικό σκορ 6-2 "καθάρισαν" το Μοσχάτο και πήραν την πρόκριση  στον τελικό  που θα βρουν αντίπαλο τον Αετό.Τώρα όμως είναι που αρχίζουν τα δύσκολα.


Η  νίκη επί του Μοσχάτου  πανηγυρίζεται μόνο  για ένα 24ωρο..Από κεί και πέρα υπάρχει Αμφιάλη  και κάθε ματς  ξεχωριστά μέχρι το τέλος.
 Σίγουρα,  η νίκη κόντρα στην ομάδα που μας κέρδισε  στον περσινό τελικό είναι  ένα + στην ψυχολογία αλλά από κει και πέρα δεν έγινε και κάτι το φοβερά συγκλονιστικό.. Τώρα είναι που αρχίζουν τα δύσκολα και η ιστορία και η φανέλα του Εθνικού επιβάλλεται να έχει στο τέλος της χρονιάς  το Κύπελλο και την άνοδο αφού η πρώτη θέση θα χαθεί μόνο αν η ομάδα αποφασίσει να αυτοκτονήσει..
 Όλοι στην ομάδα, από τον Πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο οπαδό , ονειρεύονται  την άνοδο στην Γ κατηγορία που θα σημάνει την απαρχή  του "ερχόμαστε".
 Και δόξα τω Μεγαλοδύναμο η ομάδα τα έχει όλα...Ισχυρή διοίκηση ,έμπειρο προπονητή ,παίκτες επιπέδου football league , "άρρωστους" οπαδούς .  Ολα δηλαδή τα υλικά για την επιτυχία και βέβαια μία τεράστια ιστορία  που "κουβαλάει" μεγάλη υπερηφάνεια και πολλές και σημαντικές επιτυχίες..
 Άρα λοιπόν, ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα η τεχνική ηγεσία με τους παίκτες να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, η διοίκηση θα είναι πάντα εκεί έτοιμη για το καλύτερο μέλλον του συλλόγου και βέβαια τα ...καλύτερα έρχονται ,αλλά με υπομονή -δουλειά και πίστη.....





About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment