Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Να είμαστε αυτοί που πρέπει"(Video)

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, εκ των οποίων οι  τρεις ήταν παρόντες στον περσινό τελικό,με το Μοσχάτο μίλησαν στην κάμερα του Εθνικός Tv για τον σπουδαίο ημιτελικό  εκφράζοντας τα συναισθήματα τους για το εν λόγω ματς αλλά και τονίζοντας ότι είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να περάσει η ομάδα στον τελικό εκμεταλλευόμενοι και την έδρα τους.Ο λόγος για τους Βουτσινά,Σάμιο,Χαλιμούρδα και Λύγκο. Δείτε τις δηλώσεις τους πατώντας εδώ



ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ

Το σχόλιο σου για τον αγώνα της Τετάρτής;
Το Μοσχάτο είναι μια από τις καλύτερες  ομάδες του Πειραιά άλλωστε αυτό το δικαιολογεί και η πρώτη θέση στον δικό του όμιλο. Εμάς βέβαια δεν μας ενδιαφέρει αυτό γιατί αν εμείς θα είμαστε αυτοί που πρέπει τότε και το αποτέλεσμα θα είναι καλό.


Ο Εθνικός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Πιστεύεις ότι η ψυχολογία θα είναι πιο ανεβασμένη;
Σίγουρα άμα προέρχεσαι από μια νίκη αυτό είναι καλό αλλά τα πάντα ξεκινάνε από μας. Την ψυχολογία την φτιάχνουμε από μόνοι μας. Πιστεύω και άσχημο αποτέλεσμα να είχαμε δεν θα μας επηρέαζε. Θα ήμασταν αυτοί που πρέπει.

Είσαι αισιόδοξος;
Πιστεύω ότι με αυτά που βλέπουμε στον Πειραιά ο Εθνικός πρέπει να είναι στον τελικό και θα ήταν καλό και για τον Πειραιά να έχει στον τελικό Κυπέλλου τον Εθνικό.



ΣΑΜΙΟΣ
Φέτος ημιτελικός με Μοσχάτο, πέρυσι αντίπαλος στον τελικό όπου χάσατε; Ποια η γνώμη σου για τον αγώνα;
Πέρυσι ήταν ένας αγώνας. Φέτος έχουμε μαζί  του δυο ημιτελικούς αγώνες, το ξέρουμε το Μοσχάτο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και  θέλουμε να πάρουμε ένα σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα.



Αισιοδοξία και μεγάλη πίστη για προκριση;
Σίγουρα το πιστεύω! Έχουμε καλή ομάδα και όλα όσα χρειάζονται για να προκριθούμε στον τελικό. Είμαστε σε ετοιμότητα και σε καλή κατάσταση. Κάναμε μια μικρή κοιλιά αλλά αυτό το έχουμε ξεπεράσει.


XΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ
Μετά από μια μικρή κοιλιά με τον ικαρο ο Εθνικός στο πρωτάθλημα γύρισε στις νίκες και την Τετάρτη παίζει με Μοσχάτο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το σχόλιο σου;
Δεν θα έλεγα ότι κάναμε κοιλιά απλά είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα γιατί δεν μπορείς και σε κάθε αγωνιστική να είσαι στην καλύτερή σου φόρμα ένα παιχνίδι ήτανε και στο επόμενο  παιχνίδι βρήκαμε τον εαυτό μας. Τώρα για το Κύπελλο ένας ημιτελικός είναι δυο παιχνίδια είναι 50-50 είναι οι πιθανότητες απλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαστε έτοιμοι.


ΛΥΓΚΟΣ
Περυσι στον τελικό Κυπέλλου χάσατε το τρόπαιο από το Μοσχάτο. Ποιες οι σκέψεις σου για τον ημιτελικό της Τετάρτης;

Διαφορετικό παιχνίδι, ίδιες φιλοδοξίες και όνειρα και πιστεύω φέτος να είμαστε εμείς οι νικητές. 



Πως περιμένεις το παιχνίδι;
Ο Εθνικός πάντα πρέπει να είναι επιβλητικός στο παιχνίδι του νομίζω αυτό θα το δείξουμε και την Τετάρτη και σε κάθε παιχνίδι.

Το Μοσχάτο πως το κρίνεις σαν αντίπαλο με βάση και την ήττα που σημείωσε χτες στην Αίγινα;

Φέτος δεν έχω δει καθόλου την ομάδα του Μοσχάτου. Πέρυσι ήταν πολύ δυνατή και αν κρίνω από την βαθμολογία το ίδιο είναι και φέτος αλλά νομίζω ότι αν εμείς είμαστε σε καλή μέρα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα το αποδείξουμε σε 2 μέρες.
Ο στόχος μας είναι στον τελικό αφού έχουμε φτάσει στον ημιτελικό και έχουμε αντίπαλο αυτήν την ομάδα που βρήκαμε πέρυσι στον τελικό ο ποίος δυστυχώς μας άφησε πικρή γεύση, ελπίζουμε να πάρουμε κατά κάποιον τρόπο και τη ρεβάνς αν και είναι διαφορετική χρονιά αλλά ίδιες οι φιλοδοξίες. Ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι και το δεύτερο παιχνίδι να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment