Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Mέχρι το τέλος για το γήπεδο"(Video)


Στην εκπομπή του Καναλιού 1 του Πειραιά με τίτλο , «στις αλάνες του Πειραιά», με τους Μιχάλη Μουσελή και Νίκο Παρασκευάκο,  φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας μας Αλέξης Αγγελόπουλος  που μίλησε για όλα τα σημαντικά θέματα της ομάδας αρχής γενομένης από το γήπεδο..Aκούστε τις δηλώσεις του Προέδρου μας πατώντας εδώ



«Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλος την προσπάθεια μας και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό» ήταν το επιμύθιο των  δηλώσεων του ισχυρού  άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος  που τόνισε χαρακτηριστικά: Τα χρήματα που έχουν  βγει  από την Περιφέρεια   μέσω κονδυλίων της Ευρωπαικής Ένωσης και αν δεν  δοθούν για τους Αθλητικούς χώρους που προβλέπεται αυτά θα χαθούν.
Αυτά τα χρήματα δεν θα δοθούν στον Εθνικό  ,ούτε στον Αγγελόπουλο, ούτε σε κάποιο σωματείο. Έχει βγει ένα κονδύλι  στο οποίο η ίδια η περιφέρεια θα πάρει σύμβαση έργου και θα  κάνει τους δημόσιους διαγωνισμούς  και θα κάνει την κατασκευή η ίδια η περιφέρεεια.
Εμείς δεν ήρθαμε για να αποκτήσουμε ένα γήπεδο με καφετέριες  ,παιδότοπους ,εστιατόρια και να κερδίζουμε από τα ενοίκια αλλά μας ενδιαφέρει να αποκτήσει ο Εθνικός ένα γήπεδο για τα επόμενα 40 χρόνια..
Αυτό που ζήτησα και  έγινε δεκτό από την περιφέρεια  είναι η ιδιοκτησία του γηπέδου να έρθει στον Δήμο Πειραιά . Θεωρώ πως ο Δήμος Πειραιά θα πρέπει να είναι ο θεματοφύλακας αυτών των δύο  γηπέδων  και της ΕΠΣΠ που θα το κάνει παραχώρηση  και του γηπέδου του Εθνικού  γιατί δεν μπορεί να γίνει ανάπλαση στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και ο Δήμος να είναι παρατηρητής.
Για τα δύο παιχνίδια κυπέλλου με το Μοσχάτο: "Είναι ένας ημιτελικός τον οποίο τον  θέλαμε πολύ. Και μάλιστα η χαρά μας είναι διπλή  γιατί  θα γίνουν δύο παιχνίδια .Αυτό που εύχομαι -εκτός από το να γίνουν δύο καλά παιχνίδια -είναι να  κερδίσει ο  καλύτερος και αυτός να είναι  ο Εθνικός."

Στην  εκπομπή, τηλεφωνική παρέμβαση  έκαναν ο αντιπεριφειάρχης ,Στέφανος Χρήστου  και οι παράγοντες Χαρέας(Πρόεδρος επιτροπής του ποδοσφαιρικού γηπέδου ΣΕΦ) και Θεοδώρου(Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ) ..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment