Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Χατζηαλέξης: «Η ποιότητα μας είναι τεράστια»(Video)

15η αγωνιστική και ο Εθνικός κοντράρεται με την ΑΕ Φαλήρου σε ένα ματς  στο οποίο εννοείται πως το τρίποντο είναι αυτοσκοπός και βέβαια αποτελεί την πρώτη  εμφάνιση της ομάδας μας για το 2014… Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης μίλησε για το παιχνίδι αλλά και παράλληλα έδωσε αλλά και για τα δυνατά στοιχεία που έβγαλε μέχρι τώρα η ομάδα.. Δείτε τη συνέντευξη πατώντας εδώ...




Για το παιχνίδι με την ΑΕ Φαλήρου

Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι  μιας και όσοι παίζουν με τον Εθνικό δίνουν το κάτι παραπάνω. Από κει και πέρα  έχει μία ιδιαιτερότητα καθώς εκεί αγωνίζονται δύο δικά μας παιδιά ,ο Τρίμπος με τον Παπαιωάννου ,ωστόσο  αν εμείς είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα..
Είναι καλή ομάδα, προσπαθεί να παίξει  ποδόσφαιρο ,θα έχει απουσίες ,όπως ο Λάλα , και κάποιους τραυματισμούς αλλά αν είμαστε όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα..



Για την επιθετική άμυνα

Εμείς δουλεύουμε σαν ομάδα με επιθετικούς που παίζουν άμυνα  αλλά και αμυντικούς  να παίζουν επίθεση.. Κινούμαστε όλοι μαζί και έχουμε ποικιλία και στους σκόρερ και ειδικά από τη μεσαία γραμμή και την επίθεση που μπορούμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα..



Για το γεγονός ότι πρώτος σκόρερ είναι μέσος
Οι επιθετικοί κάνουν την βρώμικη δουλειά και έρχεται ο Σάμιος από πίσω για να σκοράρει. Εχω παίκτες  στην ομάδα όπως ο Αργύρης αλλά και άλλοι παίκτες που απορώ πως δεν έχουν παίξει Σούπερλίγκα. Έχουμε τον Σούφλα που επίσης σκοράρει αλλά και οι επιθετικοί σκοράρουν.  Το καλό είναι ότι έχουμε επιθετικούς που παλεύουν και κάνουν εύκολη τη ζωή  των μέσων.



Για την δυναμική της ομάδας

Η ποιότητα μας από μέσα και μπροστά δεν υπάρχει ούτε στη Β  Εθνική .Η ποικιλία και η φαντασία που βγάζουν μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα μπορεί  να τους αντιμετωπίσει αντίπαλος.. Μπορώ να τους πώ τέσσερα πέντε πράγματα στην προπόνηση  αλλά είναι  τέτοια η φαντασία τους που μέσα στο γήπεδο κάνουν πραγματικά απίστευτα πράγματα..



About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment