Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Λύγκος: "Εχουμε δρόμο ακόμα"

Μπορεί να μην σκόραρε αλλά και πάλι ο Μανώλης Λύγκος έβγαλε καρδιά και ψυχή μέσα στο γήπεδο. Το «Τάνκ» έχει δείξει ότι δεν είναι  ο παίκτης που  θα βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, αλλά  δίνει τα πάντα για το  σύνολο.


Μετά το 0-5 με τον Αργοναύτη ,ο Λύγκος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το παιχνίδι και όχι μόνο. «Είναι ακόμα μία νίκη  και τρεις βαθμοί.. Το 5-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα και για εμάς αλλά και για τον κόσμο που θέλει να βλέπει την ομάδα δυνατή μέσα στο γήπεδο και να κερδίζει παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.. Κερδίσαμε μία ομάδα ιστορική όπως ο Αργοναύτης που παλεύει να σωθεί  ωστόσο η συνέχεια έχει πολλά και δύσκολα ματς»..
Ο Λύγκος έκανε αναφορά και στο ματς με το Μοσχάτο: «Αιφνιδιαστήκαμε από το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε  και αργήσαμε να αντιδράσουμε.. Μετά το 1-1 ανακτήσαμε ψυχολογία και ακολούθησαν τα άλλα δύο  γκολ .Βέβαια στο Μοσχάτο θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πάμε στον τελικό.»
Οσο για το γεγονός ότι ο κόσμος της ομάδας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν: «Ξέρω ότι αγωνίζομαι σε μία ομάδα με βαριά φανέλα και κόσμο που θέλει το καλύτερο για τον σύλλογο.. Εχω ξαναπεί ότι  γουστάρω ,να το πώ έτσι, να παίζω για αυτή την ομάδα που αποτελεί παράδειγμα ακόμα και για συλλόγους μεγαλύτερης κατηγορίας όσον αφορά στην οργάνωση αλλά και στα αποδυτήρια όπου είμαστε όλοι μία οικογένεια αλλά έχει πίσω της και πολύ κόσμο που ζει για να δεί την ομάδα να ανεβαίνει…. Σε κάθε ματς δίνω τα πάντα και θα συνεχίσω να το κάνω για να βοηθήσω  την ομάδα να ανέβει και να πάει εκεί που της αξίζει…»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment