Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ανίκητοι....

Xωρίς καμία ήττα με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες και με τέρματα 31-12 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Σ/Κ για τα τμήματα υποδομών, με συνολικά πάνω από 120 αθλητές μας να  
αγωνίζονται με τα κυανόλευκα χρώματα.


ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ
ΕΘΝΙΚΟΣ –ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1-0
Καθάρισε και τον Ίκαρο με μεγαλύτερη ευκολία από ότι δείχνει το τελικό σκορ η ομάδα του παιδικού, νικώντας τον με 1-0 στο ΣΕΦ με γκολ από φάουλ που εκτέλεσε ο κορυφαίος του αγώνα Ηλιόπουλος.
 Με την νίκη αυτή η ομάδα μας συμπλήρωσε 12 νίκες (και 1 ισοπαλία) σε 13 αγώνες και 3 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος εξασφάλισε ουσιαστικά τον τίτλο, έχοντας και την καλύτερη επίθεση στον Πειραιά πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο 4,5  γκολ ανά αγώνα  ( 59 γκολ σε 13 παιχνίδια).
Εθνικός: Ντόσκορης Ι, Καραφυλάκης, Κανελλόπουλος, Σιγαλάκος, Ηλιόπουλος, Πίσσας, Δημητρόπουλος, Παλούκης, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Αλιάσι - Φραγκάκης, Βατίστας, Παπαγεωργίου, Μανάρας.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΟΥΚΙΔΙΔΕΙΟ AFC
ΕΘΝΙΚΟΣ –ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 6-2
Ισοδύναμο παιχνίδι στο 1ο μέρος με την ομάδα μας να προηγείται 2 φορές με τον Δημητρόπουλο και Σιγαλάκο και να ισοφαρίζεται. Αλλαγή σκηνικού στο 2ο μέρος με την ομάδα μας πιο επιθετική, να υπερισχύει κατά κράτος κα με τέρματα των Δημητρόπουλου, Παλούκη, Σιγαλάκου και ένα ακόμα αυτογκόλ να συνεχίζει το σερί νικών της σε όλα τα τουρνουά.
Εθνικός: Πασχάλης Φ., Φραγκάκης, Παπαγεωργίου, Ηλιόπουλος, Σιγαλάκος, Πίσσας, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Παλούκης, Αλιάσι, Δημητρόπουλος -  Πασχάλης Δ., Καραφυλάκης, Νταλακογιώργος, Κανελλόπουλος.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής

ΠΑΙΔΙΚΟ ACROPOLIS
ΚΟΛΩΝΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-2
Πάρα πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.
Παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο με την μπάλα στο έδαφος την περισσότερη ώρα, η ομάδα μας προηγήθηκε στο πρώτο μέρος  με ωραίο γκολ του Χοντάι. Αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο 2ο ημίχρονο και ένα δεύτερο γκολ με τον Βατίστα να κλειδώνει μια νίκη που άξιζε η ομάδα μας.
Εθνικός: Πασχάλης Φ., Γεωργίου, Χαιρέτας, Πασχάλης Δ., Δαφνάκης, Στουραΐτης, Χοντάι, Αλατσεράκης, Βρεττάκος Ι, Τοπογλίδης, Βατίστας Ι, Βατίστας ΙΙ .
Προπονητής: Μάκης Σαμιώτης

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ – Ολυμπιακός Ελαιώνα 4-2
Μια ακόμα νίκη για το προπαιδικό σε αυτό το τουρνουά. Τσιτσίρης, Αγραβαράς, Ντόσκορης και Καγιάσης έδωσαν αέρα 4  τερμάτων πριν ο αντίπαλοι μειώσουν σε 4-2
Εθνικός: Παναγιωτόπουλος, Τσιτσίρης, Στάφα, Έξαρχος, Αγραβαράς, Ντόσκορης ΙΙ, Σκορδίλης, ΒρεττάκοςΙΙ, Μπουνίτσης, Καγιάσης, Κονόμι.
Προπονητής: Μιχάλης Σακκέλης

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ – Αετός Κορυδαλλού 0-0
Παιχνίδι μεταξύ ισοδυνάμων αντιπάλων με τον τερματοφύλακα μας να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και τον Σιγάλα να έχει δοκάρι στο τέλος και το παιχνίδι να λήγει 0-0
Εθνικός: Παπαθανάσης, Σαραλιώτης,  Μπένας Σ., Μπένας Αλεξ., Μαυρίδης, Λαζαρίδης, Τσομπάι, Κουνέλης, Αυλωνίτης, Σιγάλας.
Προπονητής: Μιχάλης Σακκέλης

JUNIOR  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ 6-6
Ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ, ισοδύναμους αντιπάλους, με συνεχείς διακυμάνσεις  και με το γκολ της ισοφάρισης να μπαίνει στο τελευταίο λεπτό. Χατ τρίκ για την ομάδα μας ο Ζαχαρόπουλος και Τούντας, Παπαδάκης και Ορφανίδης τα άλλα γκολ.
Εθνικός: Χαρμάνης, Παπαδάκης Στάθης, Αγρανιώτης, Σκουλαρίκης, Γεωργούδης, Ζαχαρόπουλος, Τούντας, Ορφανίδης, Παπαδάκης Αντ., Γκλάβα, Γεωργακάκης, Στυλιανούδης, Ψαρράς
Προπονητής: Αντώνης Γρηγοριάδης

PROJUNIOR  ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ 5-0
Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων με την ομάδα μας να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο να σκοράρει όποτε ήθελε. Συνεχίζει να είναι προφανές ότι η ομάδα χρειάζεται ένα πιο ανταγωνιστικό για αυτήν πρωτάθλημα αφού σε αυτό δεν έχει αντίπαλο.
Εθνικός: Ασημάκης, Φαναρτζής, Παναγιωτάκης, Βογιατζόγλου, Τσιντάβης, Αναγνώστου, Μυστακίδης, Αυλωνίτης, Κατηφές, Λέγκισι, Αποστολίδης.
Προπονητής: Αντώνης Γρηγοριάδης

ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΙΕΡΑΠΟΛΗ 3-2
Συνεχίζουν να βελτιώνονται με γρήγορους ρυθμούς οι μπόμπιρες του Αντ. Γρηγοριάδη που από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζονται καλύτεροι.
Εθνικός: Θανάσας, Θωμάκος ΙΙ, Γεωργοπάλης, Φαρμακίδης, Παπασπύρος, Μαυρονικόλας, Δαλακούρας, Θωμάκος Ι .
Προπονητής: Αντώνης Γρηγοριάδης

ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ 2013-14
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 4-0
Άνετη επικράτηση της ομάδας μας επί του Ερμή με 4-0, μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Δύο γκολ του Διακάκη και ένα του Φωτιάδη στο 1ο ημίχρονο έδωσαν προβάδισμα 3 τερμάτων στην ομάδα μας. Ο Παλούκης με ένα κεραυνό έξω από την περιοχή στο απέναντι γάμα έκλεισε το σκόρ, αφού στην συνέχεια ο τερματοφύλακας μας Πετράι απέκρουσε με εξαιρετική εκτίναξη, εκτέλεση πέναλτι των αντιπάλων.
Εθνικός: Πετράι, Παλούκης, Κόντης, Λεκαράκος, Μποζάς, Τσιπάς, Τόσκα, Παγώνης, Φωτιάδης, Σαμαράς, Διακάκης - Κατσάρας, Γκόντε, Μπαλοδήμας,  Ψαρρός.

Προπονητής:  Μάκης Σαμιώτης

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment