Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά και την  όρεξη των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας μας, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης μετά το τέλος του αγώνα.. Ο έμπειρος κόουτς ,πάντως δεν παρέλειψε να ζητήσει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια..


«Και στα δύο ημίχρονα ήμασταν αρκετά καλοί και θεωρώ ότι παρά την κούραση τα παιδιά αντέδρασαν θετικά μετά από το παιχνίδι με το Μοσχάτο» ήταν η αρχική τοποθέτηση του κόουτς που συνέχισε λέγοντας: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά βάλαμε μόλις ένα γκολ ωστόσο  στην επανάληψη  ήμασταν πιο εύστοχοι στις τελικές προσπάθειες ,αν και από ένα σημείο και πέρα χάσαμε και άλλα γκολ..»

Οσον αφορά στη συνέχεια ο Χατζηαλέξης υπογράμμισε: «Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά ο δρόμος είναι μακρύς.. Έχουμε  ακόμα πολλά παιχνίδια ,τον δεύτερο ημιτελικό με το Μοσχάτο και απαγορεύεται να χαλαρώνουμε.  Οπως έχω ξαναπεί χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας μετά τις γιορτές αλλά θα γίνουμε σύντομα και πάλι όπως πρέπει.. Και βέβαια η ποιότητα μας είναι τεράστια ,αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό ..Θέλει δύναμη και πολύ δουλειά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.. Δεν πρόκειται να μας χαριστεί κανένας…Συνεχίζουμε .."

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment