Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Tα αποτελέσματα των ακαδημιών

Διαβάστε στο κείμενο που ακολουθεί τα τελευταία αποτελέσματα των ακαδημιών της ομάδας μας και πως προετοιμάζονται τα "κυανόλευκα" ταλέντα.









ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ
ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ 3-5(11η αγωνιστική)
Σε ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις και όμορφα γκολ, το παιδικό μας έδειξε για μια ακόμα φορά την ποιότητα των παικτών του και κέρδισε στη Νίκαια και την Χαλκηδώνα. Αφού ισοφαρίσαμε σε 1-1 με τον Δημητρόπουλο και σε 2-2 με τον Κοτζαμάνη, προηγηθήκαμε 3-2 με γκολ του Κοτζαμάνη. Οι αντίπαλοι ισοφάρισαν σε 3-3 για να απαντήσουμε με 2 ακόμα τέρματα των Ζούπα και Αλιάσι και να κλειδώσουμε τη νίκη.
Εθνικός: Ντόσκορης, Φραγκάκης, Χαιρέτας, Στουραΐτης, Σιγαλάκος, Ηλιόπουλος, Μάχας, Πίσσας, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Βατίστας- Δημητρόπουλος, Αλιάσι, Καραφυλάκης, Δαφνάκης, Γεωργίου, Παράσχης.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΟΥΚΙΔΙΔΕΙΟ AFC
ΕΘΝΙΚΟΣ –ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 4-2
Πάρα πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.
Ηλιόπουλος με φάουλ, Ζούπα με ωραία ενέργεια και Δημητρόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσαν το 3-1 του α΄ μέρους. Ο Κοτζαμάνης πέτυχε το 4-1 στο β΄μέρος για να μειώσει ο Αστέρας σε 4-2
Εθνικός: Πασχάλης Φ., Φραγκάκης, Καραφυλάκης, Ηλιόπουλος, Σιγαλάκος, Πίσσας, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Παλούκης, Αλιάσι, Δημητρόπουλος -  Βατίστας, Μάχας, Πασχάλης Δ..
Προπονητής: Θωμάς Μακρής

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (6η αγωνιστική)
ΕΘΝΙΚΟΣ – Πήγασος  7-1
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας για τις 2 ομάδες και εύκολη νίκη για την ομάδα μας.
Εθνικός: Παναγιωτόπουλος, Τσιτσίρης, Στάφα, Έξαρχος, Αγραβαράς, Κουνέλης, Ντόσκορης, Σκορδίλης, Βρεττάκος, Κονόμι.

PROJUNIOR  ΕΘΝΙΚΟΣ – Ιεράπολη
Τεράστια διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων με την ομάδα μας να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο να σκοράρει όποτε ήθελε και τον προπονητή να εφαρμόζει fair-play κρατώντας το σκόρ σε «λογικά» επίπεδα. Είναι προφανές ότι η ομάδα χρειάζεται ένα πιο ανταγωνιστικό για αυτήν πρωτάθλημα αφού σε αυτό δεν έχει αντίπαλο.
Εθνικός: Ασημάκης, Φαναρτζής, Παναγιωτάκης, Βογιατζόγλου, Τσιντάβης, Αναγνώστου, Μυστακίδης, Αυλωνίτης, Κατηφές, Λέγκισι, Αποστολίδης.
Προπονητής: Αντώνης Γρηγοριάδης

ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ 2013-14
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜ. 2-2
Ισόπαλες για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες, σ' ένα παιχνίδι που για ακόμη μια φορά ο Εθνικός (με πολλές απουσίες) δεν ευνοήθηκε από την τύχη. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, αν και έχασε πολλές  κλασσικές ευκαιρίες  με αποτέλεσμα και κόντρα στη ροή της αναμέτρησης να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας βγήκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και σε συνδυασμό με την αλλαγή του συστήματος σε φουλ επίθεση, ήρθε η ισοφάριση με 2 γκολ του Διακάκη. Το πρώτο με πέναλτι και το δεύτερο με κεραυνό από τα 20 μέτρα. Στο τελευταίο λεπτό οι κυανόλευκοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που έγινε στον Φωτιάδη.
Εθνικός: Ψαρρός, Παλούκης, Λεκαράκος, Μπαλοδήμας, Παπαδόπουλος (46' Τσιπάς), Κατσάρας (68' Κόντης), Διακάκης, Τόσκα, Παγώνης, Φωτιάδης, Γκόντε.

Προπονητής:  Μάκης Σαμιώτης

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment