Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Tα αποτελέσματα των ακαδημιών

Τρείς νίκες και μία ήττα είχαν τα τμήματα των ακαδημιών μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε..Το εφηβικό του Μάκη Σαμιώτη ηττήθηκε από την Οδηγήτρια με 4-0 πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση αλλά τα υπόλοιπα τμήματα έφεραν νίκες..






ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 0-5 (8η αγωνιστική)
Εύκολη νίκη για την ομάδα του παιδικού στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ που με 2 γκόλ του Δημητρόπουλου ένα του Βατίστα, ένα του Αλιάσι και ένα του Ζούπα νίκησε με 5-0 στη Δραπετσώνα τον Πήγασο Αγ. Διονυσίου σε ένα ματς όπου η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων ήταν παραπάνω από εμφανής.
Εθνικός: Ντόσκορης, Γεωργίου, Καραφυλάκης, Παπαγεωργίου, Δαφνάκης, Βρεττάκος, Μάχας, Βατίστας, Παράσχης, Παλούκης, Αλιάσι – Δημητρόπουλος, Κανελλόπουλος,  Σιγαλάκος, Φραγκάκης, Ζούπα, Κοτζαμάνης
Προπονητής: Θωμάς Μακρής

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (5η αγωνιστική)
ΕΘΝΙΚΟΣ – Ν. Ικόνιο 3-0
Μια ακόμα νίκη  στο τουρνουά αυτό για την ομάδα του προπαιδικού μας,  χάρη σε τέρματα των Αγραβαρά, Καγιάση και Ντόσκορη.
Εθνικός: Λουκάκης, Τσιτσίρης, Στάφα, Έξαρχος, Κονόμι, Αγραβαράς, Ντόσκορης, Καγιάσης, Βρεττάκος, Σκορδίλης, Παναγιωτόπουλος

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ Αγ. Ελεούσα – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-3
Νίκη με 3-0 και για τους μικρούς του προπαιδικού. Ένα γκολ του Σιγάλα, ένα του Σ. Μπένα και ένα του Αυλωνίτη ήταν αρκετά για την ομάδα μας, αφού και ο τερματοφύλακας Παναγιωτόπουλος ήταν απροσπέλαστος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Εθνικός: Παναγιωτόπουλος, Μαυρίδης, Στ. Μπένας, ΑΛ. Μπένας,  Λαζαρίδης , Αυλωνίτης, Βατίστας, Κουνέλης, Σιγάλας, Σκορδίλης, Ντόσκορης.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ 2013-14
ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ 4-0 (9η αγωνιστική)
Ήττα για την ομάδα του εφηβικού στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ από την Οδηγήτρια. Η ομάδα μας ήταν μέτρια σε απόδοση, ενώ έπαιξε και με 10 παίχτες για 30 λεπτά, λόγω της αποβολής του Τόσκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα μας, προσπάθησε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για το καλύτερο, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες, όταν το παιχνίδι βρισκόταν ακόμα στο 1-0.
Εθνικός: Ψαρρός, Παλούκης, Λεκαράκος, Μποζάς, Μπαλοδήμας (70' Παπαδόπουλος), Τόσκα, Φωτιάδης (70' Κόντης), Κατσάρας (53' Σαμαράς), Τσιπάς (65' Παγώνης), Διακάκης, Γκόντε.
Προπονητής:  Μάκης Σαμιώτης


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment