Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Aντίο 2013 με τρίποντο..

Με τον καλύτερο τρόπο- όσον αφορά το αποτέλεσμα-έκλεισε  το  2013 η ομάδα μας  που επικράτησε με 2-0 της Ελλάς Ποντίων...Σκόρερ οι Σάμιος και Παυλάκης.
O Mαργαρίτης Χατζηαλέξης παρέταξε την εξής 11αδα: Τερματοφύλακας ο Βουτσινάς, ενώ από δεξιά προς αριστερά θα αγωνιστούν  οι Τσαραούσης,Μπένα,Σύρος,Ξενιτόπουλος. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Χαλιμούρδας  και μπροστά του ,οι Σάμιος και Σούφλας. Δεξιά θα παίξει ο Λύγκος, αριστερά ο Παυλάκης ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Παυλόπουλος.

  Από την άλλη πλευρά, οι πρώτοι 11 θα αποτελούνται από τους : Ραγκούση,Τσεσμένογλου,Τούσα,Γκίλα,Παπαδόπουλο,Τσέλιος,Τσιρτσιμίδη,Καφαλίδη,Μπακουρο,Αθανασιάδη,Τριανταφυλλίδη

To Live

  Στο πρώτο τέταρτο , ο Εθνικός είχε την  υπεροχή στο κέντρο με φλύαρη κατοχή μπάλας και πολύ δύσκολα η μπάλα έβγαινε προς τους επιθετικούς ..Με τη συμπλήρωση 16 λεπτών, ο Λύγκος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ραγκούση ,κάτι που έκανε ο Σάμιος  στο 18 , ο  οποίος εκμεταλλεύτηκε  σέντρα από αριστερά και λάθος της άμυνας,  και ψύχραιμα άνοιξε το σκορ. Είναι το 10ο γκολ στη σεζόν για τον μέσο της ομάδας.
  Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι με τον Λύγκο το οποίο εκτέλεσε ο Σούφλας αλλά ο Ραγκούσης νίκησε πέφτοντας δεξιά   στη γωνία του.
   Το συμπέρασμα του πρώτου μέρους είναι ότι η ομάδα δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ..Χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλά και με την Ελλάς να παίζει πίσω και να διεκδικεί κάτι καλό με αντεπιθέσεις ,σε μία από αυτές ο Μπακούρος δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σύρου , ο Εθνικός είχε κατοχή μπάλας αλλά ήταν ανούσιος...Μέσα σε όλα ο Σούφλας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ραγκούση και να κάνει  το 2-0 από τα 11 βήματα ,ενώ νωρίτερα Λύγκος και Παυλάκης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν...
 Αναγκαστική αλλαγή για τον Εθνικό με τον Σύρο να γίνεται αλλαγή με πρόβλημα στον αστράγαλο και τη θέση του πήρε ο Πολυχρονίδης, στο 59.. Τέσσερα λεπτά αργότερα(63) ο Ξενιτόπουλος βγήκε για να πάρει τη θέση του ο Ηλιόπουλος.
Tέσσερα λεπτά αργότερα(67), ο Γερόλυμος πήρε τη θέση του Παυλόπουλου.
 Οι αλλαγές "ξύπνησαν" τους "Κυανόλευκους" που σκοράρουν με τον Παυλάκη το 2-0..Ο Ξανθομάλλης μέσος πρόλαβε την έξοδο του Ραγκούση από βαθιά μπαλιά του Σάμιου και με κεφαλιά έκανε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς..
 Από κει και πέρα, η ομάδα "λύθηκε" έχασε ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Παυλάκη αλλά άλλοτε ο  Ραγκούσης και άλλοτε η τύχη "κράτησαν" το σκορ στα επίπεδα του 2-0...


Οι αλλαγές των φιλοξενούμενων

76 Αθανασιάδης αντί Καφαλίδη
89 Μπαλτίδης αντί Μπακουρου
90 Kαλός αντί Τσιρκιμίδη











TO PREVIEW



Ενα παιχνίδι  μεταξύ δύο  ομάδων με σημαντική διαφορά όσον αφορά στη βαθμολογία με την ομάδα μας να είναι πρώτη και τους αντιπάλους μας αρκετά πιο πίσω έχοντας μαζέψει 19 βαθμούς, ωστόσο είναι δεδομένο ότι σε όλα τα παιχνίδια η δυναμική των ομάδων φαίνεται μέσα στο γήπεδο και όχι  στα λόγια..
 Και μπορεί να διανύουμε ημέρες εορτών αλλά η τεχνική ηγεσία δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω..Η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά  με σκοπό  η ομάδα να συνεχίσει στους τρελούς ρυθμούς του τελευταίου ενάμιση μήνα που έφεραν τον σύλλογο στην κορυφή. 
  Οι πολυάριθμες λύσεις που έχει ο Χατζηαλέξης λογικά θα οδηγήσουν σε ένα ακόμα rotation  με την ομάδα μας να προέρχεται απο το 0-2 στο ντέρμπι με το Κερατσίνι..
   Από την άλλη πλευρά οι αντίπαλοι μας προέρχονται απο τρείς σερί  ήττες με πιο πρόσφατο το 1-0 απο την ΑΕ Σαλαμίνας εκτός ,με την τελευταία τους νίκη να καταγράφεται τη 10η  αγωνιστική και στο 1-0 επι του Αργοναύτη. Είναι ομάδα που  παίζει ποδόσφαιρο και δεν κλείνεται κατι που  δείχνει το 2-1-4 μακριά από το σπίτι της με 2 νίκες μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες με τέρματα 9-8...
 Ο καλός Εθνικός δεν φοβάται κανένα και άπαντες ελπίζουν το τελευταίο ματς του 2013 να είναι νικηφόρο.. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment