Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Καταιγίδα ....

Σαρωτικός ο Εθνικός συνέτριψε με 6-1 τον Α.Ο. Κορυδαλλού στο δημοτικό Ρέντη, συνεχίζοντας την αήττητη και ξέφρενη πορεία του προς την άνοδό του στην Γ' Εθνική. στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Τα γκολ του Εθνικού πέτυχαν οι Λύγκος (13' 72'), Ξενιτόπουλος (32' ), Σταφσουλάι (50΄), Σάμιος (55' πεν.), Σταφσουλάι (65').





Ο  Εθνικός ξεκίνησε με τους Παπαφακλή,Σπήλιο,Ξενιτόπουλο, Πολυχρονίδη,Σύρο,Σάμιο,Ηλιοπουλο,Σαμιώτη,Λύγκο, Παυλόπουλο και Σταφσουλάι .

Οι αντίπαλοι μας παρέταξαν την  εξής 11αδα: Λιούμπης,Τσέκερης, Μίχας,Παγουρτζής,Μουστάκας,Καραθεόδωρος,Κανταρτζής,Μανωλιας,Λεκάκης,Βέττας,Καστρινόπουλος

  Ο Εθνικός ξεκίνησε με σκοπό να  δείξει από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό..Στο 5ο λεπτό θα μιλούσαμε για το γκολ της χρονιάς όταν ο Ηλιόπουλος έκανε φοβερή ατομική ενέργεια και έπιασε σουτ με το αριστερό που τράνταξε το δοκάρι.. Γκολ για τον Εθνικό με τον Λύγκο στο 13ο λεπτό...Εξαιρετική σέντρα διαβήτης του Ξενιτόπουλου απο  κάθετη πάσα Ηλιόπουλου ,κίνηση ματ του "Τάνκ" στον χώρο και προβολή με 1-0..
  Στο 32 από κόρνερ του Ξενιτόπουλου με πολύ φάλτσο ο Σαμιώτης πάνω στη γραμμή κάνει το 2-0..
 O AO Κορυδαλλού  μειώνει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουλέ που είχε μπεί αλλαγή μαζί με τον Γιαντσίδη.λίγα λεπτά πριν στις θέσεις των Καραθεόδωρου και Μίχα..
5 λεπτά  μετά την έναρξη της επανάληψης ο Σύρος έκανε καταπληκτική μπαλιά 45 μέτρων  η μπάλα έφτασε στον Σταφσουλάι που έκανε κοντρόλ με το στήθος και με τη μπαλα να κατεβαίνει "τελείωσε" τη φάση εξαιρετικά για το  3-1..
 Στο 55 ο Σάμιος με πέναλτι έκανε το 4-1 ,ενώ στο 62 είχαμε την πρώτη αλλαγή με τον Παυλάκη να παίρνει τη θέση του Σταφσουλάι ενώ ο Χατζηλίας πήρε τη θέση του Λεκάκη..
 Πέμπτο γκολ για τον Εθνικό στο 65 με τον Σταφσουλάι να εκμεταλλεύεται εξαιρετικά την πάσα του Ξενιτόπουλου..
Στο 66 ο ο Αργυρός παίρνει τη θέση του Ηλιόπουλου..
72' Ο Λύγκος γράφει το 6-1 για τον Εθνικό, έπειτα από μπαλιά του Ξενιτόπουλου και εξαιρετικό στοπάρισμα και τελικό πλασέ.
78' Aλλαγή για τον Εθνικό. Ο Τσαραούσης αντί του Σύρου.
Τέλος του αγώνα, με τον Εθνικό να θριαμβεύει 6-1 του Α.Ο. Κορυδαλλού!

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment