Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Χαλιμούρδας: "Δεν φοβόμαστε κανένα"

Είναι ο  αρχηγός της ομάδας μας φύσει και θέση. Ο Ισίδωρος Χαλιμούρδας λίγο πριν το 2013 μας αφήσει για να έρθει στη θέση του το 2014 ,μας αποκαλύπτει πως ένιωσε μετά τα χαμένα περσινά μπαράζ, κάνει σύγκριση της περσινής ομάδας με τη φετινή, ενώ  αναφέρεται στη μεσαία γραμμή που αποτελεί ένα από τα μεγάλα όπλα του συλλόγου , τους συνδιεκδικητές  για το Πρωτάθλημα  καθώς και στο αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο  και  μετά το πέρας της σεζόν.




Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και το μυστικό της επιτυχίας
Μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά , έχουμε κάνει πολύ  μεγάλη συγκομιδή βαθμών ,η συνέχεια  είναι μεγάλη , είμαστε σοβαροί δουλεύουμε όπως πρέπει και η πορεία θα δείξει .Το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι είμαστε όλοι αγαπημένοι έχουμε πάρα πολύ καλά αποδυτήρια και ο τρόπος προσέγγισης  από το προπονητικό τίμ που μας βλέπουν σαν παιδιά τους  κάτι που μου συμβαίνει πρώτη φορά στη ζωή μου και πιστεύω ότι αυτό βγαίνει και στο γήπεδο και στις προπονήσεις , μιας και χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε,

Για το αν η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι

Πιστεύω πως είμαστε καλύτεροι από πέρυσι μιας και υπάρχουν παίκτες  σε πολλές θέσεις και καίριες και από τη στιγμή που έμειναν πολύ και από πέρυσι αλλά και  τα παιδιά που πλαισίωσαν την ομάδα είναι πολύ καλοί παίκτες και μπήκαν στο ρυθμό της ομάδας ,ναι ,πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από πέρυσι..Η ομάδα έχει βάθος και κάθε πρόβλημα το ξεπερνάμε.

Για τη δυναμική της μεσαίας γραμμής
Η μεσαία γραμμή είναι ο συνδετικός κρίκος άμυνας και επίθεσης και αυτό φαίνεται  στα παιχνίδια όπου  η ομάδα και δημιουργεί πολλές φάσεις και αλλά και δεν απειλείται μέσα στους αγώνες ..


Για το μέτριο ξεκίνημα  στις αρχές της περιόδου
Δεν φοβήθηκα καθόλου. Ξέρω πως έχουμε δουλέψει από την αρχή και ξέραμε ότι αργά η γρήγορα θα παίζαμε πολύ καλά. Η ομάδα ρολάρει ,βγάζει φάσεις και μέσα σε 90 λεπτά δεν απειλείται..

Για τις συνδιεκδικήτριες ομάδες
Δεν νομίζω ότι ούτε το Κερατσίνι ούτε ο Αετός  μπορούν να μας σταματήσουν .Ναι μέν είναι πολύ πιο γυμνασμένες  και πιο δυνατές από τις υπόλοιπες ,πιστεύω ,χωρίς να θέλω να μειώσω καμία ομάδα ,αλλά στην καλή ημέρα του Εθνικού  δεν έχει πρόβλημα με καμία ομάδα.

Για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά
Δεν ξέρω, αυτό το γνωρίζει ο προπονητής μου. Εγώ νιώθω καλά, που παίζω ποδόσφαιρο ,το ευχαριστιέμαι και μου δίνει ενέργεια στη ζωή μου αλλά από κει και πέρα για το τι μέλλει γενέσθαι θα κρίνουν ο Πρόεδρος και ο προπονητής.

Για τα συναισθήματα μετά τα χαμένα μπαράζ
Καλύτερα να ρωτήσουμε τον Πρόεδρο.. Πως ένιωσε εκείνος, έτσιο ακριβώς. Μπορεί να φαίνεται άτοπο για να πούμε ότι μπορούμε να νιώσουμε και εμείς έτσι, αλλά επειδή προσωπικά μπαίνοντας στο γήπεδο  δίνω  90 λεπτά τη ζωή μου μπορώ να σας πώ ότι ένιωσα ένα κενό…Κενό που ελπίζουμε να το καλύψουμε φέτος.

Οι ευχές του αρχηγού

Για το 2014 εύχομαι υγεία σε όλους  γιατί όλες οι οικογένειες περνάνε μαύρες γιορτές  με όλες αυτές τις καταστάσεις..Για τον κόσμο του Εθνικού θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ,όπως και πέρυσι κάναμε αν και φτάσαμε στην πηγή και νερό δεν ήπιαμε .Τους θέλουμε κοντά μας ,ο Εθνικός είναι Εθνικός και πάντα θα είναι Εθνικός.. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment