Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Μεγάλη βραδιά για τους παλαίμαχους μας

Ηταν μία βραδιά απόλυτα ξεχωριστή αυτή που έλαβε χώρα στα γήπεδα του Star Football Club.. Πρωταγωνιστές, αυτοί που έγραψαν με «Χρυσά» γράμματα την ιστορία του Εθνικού  και βέβαια ο πιο αγνός  Ελληνας φίλαθλος. Ο Γιάννης Μαντζουράνης στον οποίο ήταν αφιερωμένο το  εν λόγω ματς κόντρα στην ομάδα της Ουνέσκο..


Οι  Παλαίμαχοι της ομάδας  μας -στο νέο ξεκίνημα τους μετά την ανάδειξη του καινούργιου Δ.Σ. – έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έδειξαν ότι με τα παιχνίδια θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη συνοχή..
Πριν από  το παιχνίδι, υπήρξαν βραβεύσεις προς τον Εθνικάρα, τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές, τον Πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος Αλέξη  Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Κολοβό, ενώ από τη μεριά της η διοίκηση του συλλόγου απένειμε τιμητικές πλακέτες στους κ.κ Γιάννη Μαρωνίτη ,Πρόεδρο της Ουνέσκο και τον Αθλητικό διευθυντή Αντώνη Γλύκα.
Παράλληλα, το παρών έδωσε κα αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου με τον Γενικό Αρχηγό Ακη Ορφανό , τον προπονητή Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και τους ποδοσφαιριστές Σούφλα,Σαμιώτη,Πολυχρονίδη,Λύγκο,Παυλάκη,Σάμιο και Τσαραούση να  δίνουν το παρών..  

Από την πλευρά του Εθνικού αγωνίστηκαν οι εξής: Μουκέας, Καψής, Γεωργάρας, Ποπιέλα , Μπατσινίλας,Χαραλαμπόπουλος,Τσιμπάκης,Ντρέλιας,Κατικαρίδης,Βιντζηλαίος,Μέλλος, ,Τόλης  Δημόπουλος,Σπύρος Δημόπουλος,Δημητσάνος,Πετράκης,Πουρπουτίδης,Ξανθόπουλος,Παναγιώτης και Γιάννης Κατσικογιάννης ,Βαζαίος,Σιδέρης,Φυλακούρης ,Κρητικός,Κουμιώτης, Σεραφώδης,Βαζαίος,Σαμιογλου,Στριμπέλης,Ιωακειμίδης, Κώστογλου, Κωνσταντακόπουλος και προπονητής ο Πέτρος Ζερβουδάκης..Επόμενη αγωνιστική  υποχρέωση των παλαιμάχων μας η αναμέτρηση κόντρα στο Καλαμάκι λίγο πριν τα Χριστούγεννα..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment