Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ενα και να "καίει"!!!!

Εστω και με άγχος, εστω και αν δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση,έστω και αν ο Ρέφερι έκανε τα πάντα για μην κερδίσει ο Εθνικός τους Νέους Δραπετσώνας, ο Παναγιώτης Παυλόπουλος πήρε το όπλο του και με ένα γκολ μαγκιάς "έγραψε" το 1-0 και χάεισε στην ομάδα  του ένα ακόμα τρίποντο ..



                                                 Το pregame

Καλώς ορίσατε στο Pregame show του αγώνα του Ελληνικού στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Β ομίλου της Α Πειραιά. Ο Κόουτς Χατζηαλέξης δεν θα έχει μαζί του ,τους τραυματίες Κάνδια και Γιουβανέλη, ενώ σε λίγο θα ανακοινωθεί και η αποστολή, όπως και οι "11" που θα ξεκινήσουν το ματς.
Οι "Κυανόλευκοι" προέρχονται απο το 0-3 κόντρα στην Χαραυγή ,ενώ οι Νέοι Δραπετσώνας  επικράτησαν 2-1 της Δόξας Πειραιά.
Σιγά-σιγά αρχίζει να έρχεται κόσμος στο γήπεδο...
Μπορείτε να δείτε σε αυτό το βίντεο πατώντας εδώ  πως προσεγγίζουν το παιχνίδι  οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας το εν λόγω ματς.

Δείτε εδώ το 0-3 του πρώτου αγώνα αλλά και το καταπληκτικό ψαλίδι του Παυλόπουλου...

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο προπονητής του Εθνικού είναι οι εξής..Ανδριόλας κάτω απο τα δοκάρια και δεξιά πρός αριστερά ,Τσαραούσης, Μπενά,Παπαιωάννου,Ξενιτόπουλος.Στα χαφ οι  Χαλιμούρδας,Σάμιος, δεξιά ο Γκορόγιας,αριστερά ο Αθανασόπουλος και πίσω απο τον Λύγκο, ο Σταφσουλάι.

Aπο την άλλη πλευρά οι Νέοι παρατάχθηκαν με τους Βασιλειάδη,Πανουτσόπουλο,Στεφανιδάκη,Φίτσιο,Συρίγο,Κούσης,Γιώργο,Σφυρή, Χρούση,Κωστάλα,Κατρακύλα.

Τα πρώτα 25 λεπτά  της αναμέτρησης κυλούσαν με τον Εθνικό να  έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, τους παίκτες των  νέων να παίζουν με διπλή ζώνη άμυνας και τον πρώτο παίκτη πίσω απο την μεσαία γραμμή. Η ομάδα έβγαζε νευρικότητα  μέσα στο παιχνίδι της ο κόουτς Χατζηαλέξης προσπαθούσε να αλλάξει τα πράγματα ,αλλάζοντας τους παίκτες στα άκρα ζητώντας πιο πολύ κίνηση και ξεμαρκαρίσματα. Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών , ο Σάμιος έβγαλε μία καταπληκτική μπαλιά 35 ετρων για το Λύγκο , ο  οποίος πήρε τη μπάλα ,ανατράπηκε μέσα στην περιοχή απο αμυντικό ,αλλά ο Κύριος Πότογλου πρός έκπληξη όλων αντί να δώσει πέναλτι , διέταξε τη συνέχεια του αγώνα.
Τεράστια εντύπωση κάνει η παρουσία αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν χαρακτηρίστηκε ως επικίνδυνο... O Πότογλου συνεχίζει να προκαλεί με τον μη καταλογισμό δύο ακόμα πέναλτι ,ενώ ο Τσαραούσης έπεσε θύμα σκληρού μαρκαρίσματος και έγινε αλλαγή με τον Παυλόπουλο.
 Παράλληλα,ο Γαλάνης πήρε τη θέση του Ξενιτόπουλου..To ημίχρονο "έκλεισε" στο 0-0 με τον διαιτητή να έχει εκνευρίσει τον κόσμο και να δέχεται τις αποδοκιμασίες.
Το δευτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Εθνικό να κλείνει στα καρέ του ,τους αντιπάλους του ,αλλά να είναι ανούσιος στο παιχνίδι του.Στο 75, ο Σαλίμπασα πέρασε στη θέση οτυ Αθανασόπουλου.Οσο περνάει η ώρα υπάρχει άγχος..O Eθνικός ανοίγει το σκορ στο 83 με τον Παυλόπουλο που έκανε προβολή ύστερα απο ΄σέντρα πραγματικό ξυράφι απο δεξιά του Σταφσουλάι.......

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment