Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ολα για όλα με τον Ερμή

Και τώρα..ντέρμπι..Και μην πει κανείς ότι όλα τελείωσαν μετά το διπλό  του Εθνικού στις Σιταποθήκες και την ήττα του Ερμή από την Δόξα Πειραιά, γιατί θα γνωρίσει το αγριεμένο πρόσωπο του Χατζηαλέξη. Σίγουρα η ομάδα απέκτησε ένα  σημαντικό προβάδισμα με +6 από τους Κορυδαλλιώτες που δεν πρόκειται να έρθουν στο Ελληνικό  για να αποδεχτούν την μοίρα τους αλλά για να  κάνουν την ζημιά όπως την έπαθαν αυτοί από την Δόξα. 
 Το ματσάκι θα είναι ντέρμπι, θα έχει την σκληρότητα του ,αλλά όλοι όσοι βρίσκονται στην οικογένεια του Εθνικού ,ξέρουν ότι ο στόχος είναι ένας.. Η νίκη. Πως θα έρθει η πιθανή επιτυχία; Μα τι άλλο από καθαρό μυαλό , ηρεμία, που συνόδευε την ομάδα από τότε που ξεκίνησε αυτό το ταξίδι..Παράλληλα, από το απόγευμα ο κόουτς Χατζηαλέξης παρήγγειλε παρωπίδες  οι οποίες θα φοριούνται από τους παίκτες για να μην βλέπουν και να μην διαβάζουν τίποτα.. Το μότο είναι ένα ..Νίκη , +9 και μετά μπαράζ.
 Εν συνεχεία θα πάμε στον κόσμο. Κάθε μέρα, κάθε λεπτό ο κόσμος ηδονίζεται...Γουστάρει  αυτό που βλέπει και θα συνεχίσει να υπάρχει με την αμέριστη βοήθεια στο πρόσωπο διοίκησης ,προπονητή και τεχνικής ηγεσίας.Μία ομάδα υγιή που δημιουργήθηκε από το μείον και έφτασε εδώ που έφτασε με κόπο ,ιδρώτα ,άγχος και χωρίς να της χαριστεί τίποτα. Άρα την Τετάρτη ,όσοι μπορούν γιατί υπάρχουν και δουλειές, μαζική προσέλευση ,φωνή για Εθνικό, να φοράμε μόνο φανέλες της ομάδας και η απάντηση στην όποια πρόκληση ,αν γίνει να είναι μόνο εκκωφαντική φωνή και τίποτα άλλο.Για τα άλλα θα φροντίσουν οι παίκτες και ο κοουτς....
 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment