Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Πρωταθλητές οι Παίδες

Εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά η ομάδα των παίδων, πέτυχε μια ακόμα νίκη και στέφτηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια στον όμιλο της, στο τουρνουά του Ελαιώνα, με το 3-0 κόντρα στον Ακράτητο.




 Ήταν η  16η νίκη σε 19 αγώνες για την εξαιρετική ομάδα του Δημήτρη Δίελα, που ολοκλήρωσε με τον καλλίτερο τρόπο την εντυπωσιακή της φετινή πορεία, κατακτώντας την πρώτη θέση, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Με μακράν την καλλίτερη άμυνα της κατηγορίας (11γκολ παθητικό έναντι 21 του δεύτερου Ολυμπιακού) άφησε πίσω της ομάδες όπως του Ολυμπιακού, του Ατρομήτου, της Αμφιάλης, του ΑΟ Πειραιά, της Προοδευτικής κλπ.
Στο παιχνίδι με τον Ακράτητο, παρά τις σημαντικές απουσίες των τραυματισμένων βασικών παικτών μας Ηλιόπουλου, Τσιπά και Αδαμόπουλου, ο Δημήτρης Δίελας αξιοποίησε το βάθος και την ποιότητα της ομάδας με τον καλλίτερο τρόπο. Οι παίδες μπήκαν από την αρχή επιθετικά, επέβαλαν τον παιχνίδι τους, και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο κλείνοντας τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο όλο το πρώτο ημίχρονο. Στις καλλίτερες ευκαιρίες του ημιχρόνου συγκαταλέγονται, ένα δυνατό σούτ του Φωτιάδη στο κάθετο δοκάρι και λίγο αργότερα όταν ο Φωτιάδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το καθαρό πέναλτι που υπέδειξε ο (χωρίς λάθη) διαιτητής εκτέλεσε ο Σαμαράς, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από την συμβολή των δοκών.
Η ομάδα μας δεν πτοήθηκε και μπήκε ακόμα πιο αποφασισμένη στο β΄ μέρος. Στην πρώτη φάση ο Σιγαλάκος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Πίσσας με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκόρ. Το «μονότερμα» συνεχίστηκε και λίγο αργότερα ο Χαιρέτας έστρωσε υπέροχα την μπάλα στον Κατσάρα, που έπιασε ένα κεραυνό αρκετά έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του Ακράτητου κάνοντας το 2-0 και κλειδώνοντας το πρωτάθλημα. Το 3-0 ο Σιγαλάκος με μακρινό ψηλοκρεμαστό σούτ.

Εθνικός : Ψαρός, Σιγαλάκος, Φραγκάκης, Ζούπα, Μπαλοδήμας,  Πίσσας, Κατσάρας, Πετράι, Φωτιάδης, Δήμας, Σαμαράς - Χαιρέτας, Βατίστας, Αλιάσι, Ροδίτης
Προπονητής: Δημήτρης Δίελας.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment