Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ανησυχία για Σάμιο,Ανδριόλα

Ούτε ένα ,ούτε δύο αλλά τέσσερα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τεχνικη ηγεσία του Εθνικού εν όψει τον τελικού με το Μοσχάτο το Σάββατο στο Καραισκάκη.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας  γυμνάστηκαν στο Ελληνικό και ο κόουτς Χατζηαλέξης είδε και πάλι τον Τσαραούση να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ,καθώς ακόμα δεν μπορεί να φορέσει ποδοσφαιρικό παπούτσι ,άρα η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Συντηρητικό πρόγραμμα  ακολούθησε και ο Αλέξανδρος Κάνδιας που δεν πίεσε το γόνατο του και έκανε ατομικό, ενώ  ο Ανδριόλας για να προφυλάξει τη μέση του  έμεινε στο γυμναστήριο και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων.
 Αν όμως τα τρία προβλήματα ήταν γνωστά δεν ισχύει το ίδιο με τον Σάμιο. Ο "σκληρός" αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Ελληνικού έφερε πρόβλημα και στον μέσο μας , ο οποίος την ώρα του διπλού σε μία προσπάθεια του  στο διπλό ένιωσε τράβηγμα στην μέση και την  Τετάρτη θα κάνεις εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποιό είναι το πρόβλημα..
 Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα λάβει χώρα στο Ελληνικό στις 15.30 ,ενώ την Πέμπτη , θα πραγματοποιηθεί media day για τον τελικό στις 14.30  με τους παίκτες και τον προπονητή μας να είναι στη διάθεση των εκπροσώπων του τύπου.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment