Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Στην τελική ευθεία για Μοσχάτο

Πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον δεύτερο στόχο της χρονιάς , που δεν είναι άλλος απο το Κύπελλο. Η πρώτη θέση  στο Πρωτάθλημα δύσκολα θα χαθεί,  και πάμε τώρα για το Κύπελλο. Τελικός με το Μοσχάτο ,το Σάββατο στο Καραισκάκη με έπαθλο το Κύπελλο Πειραιά.

Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς ξεκινάει απο την Τρίτη  και  ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, μετά απο δύο ημέρες όπου ήθελε να αποφορτίσει τους παίκτες  απο τα σερί ματς , θα βάλει τους παίκτες του και πάλι σε ρυθμό αγώνα και τι ...αγώνα .
 Στον πρώτο τελικό ,αυτόν  του Πρωταθλήματος, ο Ερμής Κορυδαλλού υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας μας και τώρα  μπροστά μας υπάρχει το Μοσχάτο που και αυτό όπως και ο Εθνικός, κάνει αγώνα  για να ανέβει στις επαγγελματικές κατηγορίες.. Αλλα με το Scouting report θα ασχοληθούμε μία άλλη στιγμή.
 Στα αγωνιστικά ,ο Τσαραούσης εξακολουθεί να αποτελεί αμφιβολία για την  συμμετοχή του στον τελικό, αν και μέχρι τώρα , ο Γκορόγιας έχει κάνει  πολύ καλές εμφανίσεις δείχνοντας ότι και στις δύσκολες στιγμές , οι λύσεις είναι πολλές, σημαντικές και κυρίως ...ποιοτικές.
 Απο κει και πέρα, υπάρχει και ο Κάνδιας με τις ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά και ο Ανδριόλας που δεν έπαιξε λόγω μέσης  ,ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα είναι στη διάθεση του κόουτς Χατζηαλέξη .


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment