Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Σημαντικό πράγμα οι νίκες"


H νίκη- όπως και να έρχεται αυτή και μιλάμε πάντα για την  αγωνιστική εμφάνιση- είναι το σημαντικό πράγμα στον αθλητισμό και ειδικά όταν μιλάμε για ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό όπως ο Εθνικός. Το 1-0 κατέγραψε ακόμα μία νίκη για την ομάδα του κόουτς Χατζηαλέξη που μιλώντας στο www.ethnikos-fc.blogspot.gr, έδειξε πλέον τον δρόμο για τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά , αλλά και παράλληλα έκανε μία μίνι αναφορά στο παιχνίδι με τον Πολυκράτη..



Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας:

«Σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ερμή είχαμε πέντε αλλαγές ,κάτι που δείχνει ότι   έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ροτέισον εν όψει  των επόμενων υποχρεώσεων μας.
Στο πρώτο τέταρτο θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει  πολλά γκολ, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Μπορέσαμε τελικά  να σκοράρουμε, σπάζοντας την αντίπαλη άμυνα ενώ είχαμε και δύο γκολ ακυρωθέντα που ήταν καθαρά. Από κει και πέρα μπορεί να μην ήμασταν τόσο καλοί όσο σε άλλα ματς ,αλλά είναι λογικό. Μην ξεχνάμε ότι παίξαμε τρία σημαντικά ματς μέσα σε μία εβδομάδα.. Όπως από την άλλη ,δεν είναι λογικό  σε κάθε ματς να βάζουμε τέσσερα γκολ. Κάθε ματς είναι διαφορετικό.  Άλλωστε ,είτε 1-0 είτε 4-0 ,είτε 8-0 σου χαρίζει τρεις βαθμούς.
Πλέον κοιτάμε τον τελικό του Κυπέλλου και από Τρίτη θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας ,μιας και θα δώσω διήμερο ρεπό στα παιδιά που έχουν κάνει τρομερό προσπάθεια την ευκαιρία να αποφορτιστούν. Το αξίζουν και το έχουν ανάγκη.». 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment