Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Συνεχίζουμε"



Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκαν με δηλώσεις τους  στο Εθνικός tv ,Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και Αλέξανδρος Κάνδιας  αμέσως μετά το 4-0 επι του Ερμή..



Αναλυτικά

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης:
To 4-0 ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ,ίσως να μπορούσαμε και καλύτερα, και αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι  ότι οι παίκτες έδειξαν από το πρώτο δευτερόλεπτο σοβαρότητα.. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα  μιας και μαθηματικά μένουν  έξι παιχνίδια και  όταν θα γίνει αυτό τότε θα πανηγυρίσουμε..
Επίσης θα ήθελα να πω για την παρουσία των παλαίμαχων της ομάδας που ήρθαν στα αποδυτήρια και μίλησαν στους παίκτες αλλά και για τον κόσμο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ: Παίκτες σαν τον Χαλιμούρδα, τον Σάμιο και τον Γιουβανέλλη δεν υπάρχουν ούτε στην Β Εθνική στη μεσαία γραμμή  ,όπως και στην επίθεση ,οι Λύγκος,Σταφσουλάι και Παυλόπουλος.. Και να φανταστείτε ότι  υπήρχαν  και παίκτες που δεν έπαιξαν  μένοντας στον πάγκο..


Αλεξανδρος Κάνδιας

Φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων ,αλλά και η ποιοτική αξία όλων των παικτών. Δεν μας επηρέασαν τα γεγονότα του πρώτου αγώνα ,αλλά κοιτάξαμε το αγωνιστικό κομμάτι και για αυτό ήρθε το 4-0 και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε... Η άμυνα δίνει τα Πρωταθλήματα ,αλλά η αμυντική λειτουργία είναι δουλειά όλων και για αυτό εκτός από την επίθεση πάμε καλά και στο αμυντικό κομμάτι..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment